Yaşım 30, özellikle son dönemlerde internetten yoğun bir tiksinti hali gelmeye başlamıştı, samimiyetsiz videolar, çıkarcı insanlar derken, eski samimi forum ve sözlük ortamlarına büyük bir özlem duyuyordum. Sanırım bizden de geçiyor düşüncesi gelmeye başlamıştı ki, burası ilaç gibi geldi. Karşılık beklemeden açtığım konulara yardımcı olan, yol gösteren, alçak gönüllülükte sınır tanımayan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim, iyi ki varsınız. 
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkürüm Var Teşekkürler vsro.org
- Konuyu Başlatan QueenDagmar
- Başlangıç tarihi
Sizin gibi kullanıcıların varlığı bizim için gerçekten çok kıymetli. Böyle güzel geri dönüşler aldıkça, görevimize daha da motive bir şekilde sarılıyoruz.Yaşım 30, özellikle son dönemlerde internetten yoğun bir tiksinti hali gelmeye başlamıştı, samimiyetsiz videolar, çıkarcı insanlar derken, eski samimi forum ve sözlük ortamlarına büyük bir özlem duyuyordum. Sanırım bizden de geçiyor düşüncesi gelmeye başlamıştı ki, burası ilaç gibi geldi. Karşılık beklemeden açtığım konulara yardımcı olan, yol gösteren, alçak gönüllülükte sınır tanımayan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim, iyi ki varsınız.![]()
Çoğumuz, sizin de bahsettiğiniz o eski ve samimi forum ortamlarının içinde yetişmiş insanlarız. Sonradan adapte olmuş kişiler değil; bu kültürle büyümüş, yıllarca içinde vakit geçirmiş ve onu yaşatmaya çalışan bir ekibiz. Eski forum ruhuna duyulan özlemle burayı ayakta tutmaya devam etmeye çalışıyoruz. Zira düşüncemiz forumculuk sevdamız değil, bu eski ortam özlemleri değil. Kazanç olmuş olsaydı, bugün buralara kadar gelemezdik. Bu düşünce ile forum açan herkes bir gün kaybolup gidecek ancak bizler hep burada olacağız.
Elimizden gelen herhangi bir konuda çekinmeden bize ulaşabilirsiniz. Vefayı bilen, teşekkür etmeyi bilen ve samimi olan ( yapmacık olmayan ) insanlara biz de aynı şekilde karşılık vermeyi; seve seve hizmet etmeyi, saygı duymayı, samimi olmayı ve dostça yaklaşmayı biliriz.
Çok teşekkür ederiz.
Yine iftar sonrası üfledin demi.Sizin gibi kullanıcıların varlığı bizim için gerçekten çok kıymetli. Böyle güzel geri dönüşler aldıkça, görevimize daha da motive bir şekilde sarılıyoruz.
Çoğumuz, sizin de bahsettiğiniz o eski ve samimi forum ortamlarının içinde yetişmiş insanlarız. Sonradan adapte olmuş kişiler değil; bu kültürle büyümüş, yıllarca içinde vakit geçirmiş ve onu yaşatmaya çalışan bir ekibiz. Eski forum ruhuna duyulan özlemle burayı ayakta tutmaya devam etmeye çalışıyoruz. Zira düşüncemiz forumculuk sevdamız değil, bu eski ortam özlemleri değil. Kazanç olmuş olsaydı, bugün buralara kadar gelemezdik. Bu düşünce ile forum açan herkes bir gün kaybolup gidecek ancak bizler hep burada olacağız.
Elimizden gelen herhangi bir konuda çekinmeden bize ulaşabilirsiniz. Vefayı bilen, teşekkür etmeyi bilen ve samimi olan ( yapmacık olmayan ) insanlara biz de aynı şekilde karşılık vermeyi; seve seve hizmet etmeyi, saygı duymayı, samimi olmayı ve dostça yaklaşmayı biliriz.
Çok teşekkür ederiz.![]()
Hoşgeldin, içten biri olman teşekküründen belli. Burada aradığınız herşeyi bulabilirsiniz, yıllardır içerik üretiyoruz ve emin olun kimsenin yapmadıklarını da aile, arkadaş ortamı olarak burada yapıyoruz. Aradığınız her soruya, soruna ummadığınız saat ve zaman diliminde dönüş alabilirsiniz.
Tüm arkadaşlarımız bilgi olduğu konuda kesin dönüşünü yapar, bilmiyorsa bile tecrübesi ile öneri vererek yol gösterici olur.
Tekrardan hoşgeldiniz, başarılar dilerim, iyi forumlar.
Güzel düşünceleriniz için öncelikle çok teşekkür ederiz! Böyle güzel yazılar görünce hem biz daha motive oluyoruz hem de yaptığımız tercihlerin doğru olduğunu ve forum sitemizi her gün daha ileriye taşımanın heyecanını yaşıyoruz!
Her şeyden önce sevgili forum üyelerimize bizlerle beraber oldukları için ben öncelikle onlara gönülden teşekkür ederim. Onlar olmasa vSRO.ORG bu günlere kadar gelemezdi ve bugün sizin de yazdığınız gibi "Karşılık beklemeden açtığım konulara yardımcı olan, yol gösteren, alçak gönüllülükte sınır tanımayan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim." bu noktalara gelemezdik ki bunları her zaman sevgili forum üyelerimize borçluyuz!
Forum içerisinde veya Vsupload sitemiz içerisinde her türlü önerilerinizi ve dönüşlerinizi bekliyor olacağız ve sizlere daha iyi hizmet vermek için elimizden geldiğince platformlarımızı daha ileriye taşıyacağız!
VArcane (Vsro.ORG) yönetim ekibi olarak bizlerle beraber olduğunuz için teşekkür eder iyi forumlar dileriz!
Sevgilerle,
AleriyaSama
Her şeyden önce sevgili forum üyelerimize bizlerle beraber oldukları için ben öncelikle onlara gönülden teşekkür ederim. Onlar olmasa vSRO.ORG bu günlere kadar gelemezdi ve bugün sizin de yazdığınız gibi "Karşılık beklemeden açtığım konulara yardımcı olan, yol gösteren, alçak gönüllülükte sınır tanımayan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim." bu noktalara gelemezdik ki bunları her zaman sevgili forum üyelerimize borçluyuz!
Forum içerisinde veya Vsupload sitemiz içerisinde her türlü önerilerinizi ve dönüşlerinizi bekliyor olacağız ve sizlere daha iyi hizmet vermek için elimizden geldiğince platformlarımızı daha ileriye taşıyacağız!
VArcane (Vsro.ORG) yönetim ekibi olarak bizlerle beraber olduğunuz için teşekkür eder iyi forumlar dileriz!
Sevgilerle,
AleriyaSama
Bu güzel ve içten mesajın için gerçekten teşekkür ederiz.
İnternetin karmaşası içinde böyle samimi bir ortamı hissedebilmen bizim için en büyük motivasyon. vsro.org
olarak amacımız sadece bir platform olmak değil; saygı, destek ve gerçek bir topluluk ruhu oluşturmak.
Senin gibi değerli insanların burada olması, bu ortamı daha da anlamlı kılıyor.
İyi ki aramızdasın.
İnternetin karmaşası içinde böyle samimi bir ortamı hissedebilmen bizim için en büyük motivasyon. vsro.org
olarak amacımız sadece bir platform olmak değil; saygı, destek ve gerçek bir topluluk ruhu oluşturmak.
Senin gibi değerli insanların burada olması, bu ortamı daha da anlamlı kılıyor.
İyi ki aramızdasın.
Böylesine samimi bir teşekkür mesajına herkesin içten duygularla karşılık verdiğini görmek ve yazılan her mesajda bu forumun ruhuna, gelişimine duyulan saygıyı, isteği ve alçakgönüllülüğü hissetmek gerçekten çok kıymetli.
Forumdaşımızın en içten hisleriyle teşekkürlerini dile getirdiği bu konuda, tüm yöneticilerin aynı samimiyet ve gönülden yaklaşımla karşılık vermesi, vsro.org ailesinin sahip olduğu özel anlayışın ve birlik ruhunun en güzel göstergesidir.
Ben de bu platforma gönül vermiş, konuyu okuyarak düşüncelerini ve teşekkürlerini paylaşan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Forumdaşımızın en içten hisleriyle teşekkürlerini dile getirdiği bu konuda, tüm yöneticilerin aynı samimiyet ve gönülden yaklaşımla karşılık vermesi, vsro.org ailesinin sahip olduğu özel anlayışın ve birlik ruhunun en güzel göstergesidir.
Ben de bu platforma gönül vermiş, konuyu okuyarak düşüncelerini ve teşekkürlerini paylaşan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)