Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iSRO-R Çözüldü title acınca vıp ıcon ısmın ustune gelıyor
- Konuyu Başlatan JRache
- Başlangıç tarihi
Öncelikle uygulama kısmında çok bir bilgim yok bu konuda ISRO ile ilgilenen arkadaşlar yardımcı olabilir ama Hanami zamanından bildiğim kadarıyla Leo ve Bimbum beraber çalışarak fixlemişti bu problemi. Aşağıda kod kısmı bulunmakta. Yol gösterme konusunda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok seviniriz 
Credits : Bimbum <3 , Leo <3
Bir ara bunu paylaşmayıp satıyorlardı bile. Zaman bunu da açığa çıkarmış demek ki.Öncelikle uygulama kısmında çok bir bilgim yok bu konuda ISRO ile ilgilenen arkadaşlar yardımcı olabilir ama Hanami zamanından bildiğim kadarıyla Leo ve Bimbum beraber çalışarak fixlemişti bu problemi. Aşağıda kod kısmı bulunmakta. Yol gösterme konusunda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok seviniriz
Büyük ihtimalle fixlemiştirler hocam o client üzerindesro_client.exe ile alakalı Agate Online Clientinden Exe yı aldım attım duzeldı <3
aynen hocam <3Büyük ihtimalle fixlemiştirler hocam o client üzerinde![]()
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
konuyu kapattık ama burdan bır ılerleyelım sro clıent .exe attık cozuldu ama part olusturma 120 lv benım server 130 lv exe edıtlemek lazım sanırım
Evet çözüyorsadece agate nin client ı kullanmak düzeltti mi ?
aynen kankam yaptim bende de çözüldü ama yukarıda da arkadaşın dediği gibi benm sw 140cap parti oluşturma kısmını vs 120 indirdi neyse gerekli offsetler var hallettim isterseniz atayım size deEvet çözüyor
Teşekkürler bende de var offsetler, sağ olun yine de.aynen kankam yaptim bende de çözüldü ama yukarıda da arkadaşın dediği gibi benm sw 140cap parti oluşturma kısmını vs 120 indirdi neyse gerekli offsetler var hallettim isterseniz atayım size de
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 8 (Kullanıcı: 5, ziyaretçi: 3)