vSRO Çözüldü Unknown Clientless Programı Hk.

Xena

.
.
Aktiflik: 25%
Muhafız 500 mesaj
Katılım
10 Ağu 2019
Mesajlar
583
Çözümler
9
Tepkime puanı
1,813
Puan
93
Yaş
31
Konum
Muğla
Thread owner
Merhaba arkadaşlar bu programa clientless girişi değilde normal giriş ekleyebilirmiyiz. Mesela delirustaki gibi giriş ekleyebilirmiyiz. Bi oyunda charları arenaya salmak için kullanmak istiyorum fakat resimdeki gibi sıkıntı yaşıyorum sanırım guard clientless girişi engelliyor. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler.
9b8m4o.png
 
Config ayarlarında sorun vardır, ayarlarını kontrol et.
Config'de giriş bilgilerine guard kısmını değil direkt sunucu ip ve portunu yaz.

Config içinde de BA ve CTF için otomatik olarak kayıt kısmı var onu ayarlarsan BA ya da CTF kayıt süresi başlayınca otomatik kayıt eder.
 
Hello friends, can we add a normal entry to this program, not a clientless entry. For example, can we add an entry like in delirus? I want to use chars in a game to release them to the arena, but I'm having trouble as in the picture, I think the guard clientless is blocking the entrance. Can you help with this. Thanks in advance.
9b8m4o.png
can plesae upload it ?
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt