vSRO Yardım Virüssüz Sro Client

QueenDagmar

.
Aktiflik: 3%
1 Mesaj
Thread owner
Merhaba, 1.188 clean db ve client kullanıyorum. Sro client tarafında paylaşılmış X-trapsız sro client kullanıyorum fakat antivirüs tarafında görmezden gel ayarı yapsam da nasıl bir virüsse her seferinde affetmiyor, siliyor. Elinde temsiz sro client olan varsa, paylaşabilir mi?

Yardımcı olmaya çalışan, vakit ayıran herkese şimdiden teşekkür ederim. 🙏🏻

Merhaba, 1.188 clean db ve client kullanıyorum. Sro client tarafında paylaşılmış X-trapsız sro client kullanıyorum fakat antivirüs tarafında görmezden gel ayarı yapsam da nasıl bir virüsse her seferinde affetmiyor, siliyor. Elinde temsiz sro client olan varsa, paylaşabilir mi?

Yardımcı olmaya çalışan, vakit ayıran herkese şimdiden teşekkür ederim. 🙏🏻
Orijinal Vietnam sro (sro clienti kullan madem virüssüz istiyorsun
O exe ile giriş yap
Baktın ( koruma var konu aç belki bypas ederler koruma kaldırıp açarsın)
Orijinal Vietnam sro servetinin exesini kullan

Hali hazırda
Joymax(isro)
Ganegami(trsro)
Vietnam sro gibi ilerliyor oyun

Thread owner
Orijinal Vietnam sro (sro clienti kullan madem virüssüz istiyorsun
O exe ile giriş yap
Baktın ( koruma var konu aç belki bypas ederler koruma kaldırıp açarsın)
Orijinal Vietnam sro servetinin exesini kullan

Hali hazırda
Joymax(isro)
Ganegami(trsro)
Vietnam sro gibi ilerliyor oyun
Hocam yanıtınız için teşekkür ederim. Dosya crackli olduğu için her halükarda virüs olarak algılanacak buna bir çözüm olacağını sanmıyorum ama elimdeki mevcut sürümde root kit dedikleri arka planda mining gibi işler yapan virüsler mevcut, sanırım bu sebeple siliniyor. Normal, herkesin kullandığı temizlikte bir sro client iş görecektir.

Hocam yanıtınız için teşekkür ederim. Dosya crackli olduğu için her halükarda virüs olarak algılanacak buna bir çözüm olacağını sanmıyorum ama elimdeki mevcut sürümde root kit dedikleri arka planda mining gibi işler yapan virüsler mevcut, sanırım bu sebeple siliniyor. Normal, herkesin kullandığı temizlikte bir sro client iş görecektir.
Orijinal serveri indir diyorum lisanslı server orası da artik virüslü olamaz demek istedim 😃 vtc vsro yaz görürsün Google

Thread owner
Maxiguard'ın exe'sini kullanıyorum gerek local gerek guard ihtiyacım olduğunda pek bir sorun görmedim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Geri
Üst Alt