vSRO Çözüldü vSRO 1.88 Clean DB Akademi Menüsü

QueenDagmar

.
Aktiflik: 3%
1 Mesaj
Thread owner
1.88 clean database üzerinde çalışıyorum. Akademi menüsünden yeni akademi ve akademi partisi oluşturduğumda kapasite 1/8 olarak görünüyor fakat 2 kişilik bölüm mavi vurgulu, kapalı olarak görünüyor. 6 kişiden fazla kullanıcıyı akademiye almaya çalıştığımda limit dolu hatası basıyor. Sistem sorunsuz çalışıyor fakat 2 kişilik alan kapalı, bu hatanın sebebini bilen var mı, nerede hata yapıyor olabilirim?

Prosedürleri güncelleyeyim diyorum fakat SQL sürümüm 2008 olduğu için farklı bir db kurup, prosedürleri güncelleyemiyorum. Elinde SQL 2008 uyumlu fixlenmiş DB olan veya vakit ayırıp, aşağıdaki prosedürleri kendi db'sinden paylaşabilecek var mı?

_TRAINING_CAMP_ADDMEMBER
_TRAINING_CAMP_CREATE
_TRAINING_CAMP_DELCAMP
_TRAINING_CAMP_DELMEMBER
_TRAINING_CAMP_MEMBER_GRADUATE
_TRAINING_CAMP_REFRESHMEMBERSTATUS
_TRAINING_CAMP_STARTUP_HONOR_UPDATE_NEEDED
_TRAINING_CAMP_UPDATEHONORRANK
_TrainingCamp_FnAddMember
_TrainingCampRanking

Vakit ayırıp, ilgilenen herkese şimdiden sonsuz teşekkür ederim.

SRO[2026-03-06 05-25-47]_76.jpg

Çözüm
Ne hatası? Akademi sistemini bilmediğin için hata sanıyorsun.
O 2 mavi boşluk, mezun ettiğinde 60+ karakterler oraya senin alt kademen olarak gelip kalabilirler. (Tam işleyişini hatırlamıyorum.)
Onlar senin yerine karakter kasabilir. Mezun ettikleri de sana puan olarak gelir. Bir nevi senin askerin gibi. Akademine 5 kişi alıp, kasabilirsin.
2 kişi de senin altında kalabilir. (mavi alan)
Seninle birlikte toplam 8 kişi olur. Maviler hariç doldurursan max. seninle birlikte 6 olur. Ortada bir hata, sorun yok.
O 2 mavi boşluk, mezun ettiğinde 60+ karakterler oraya senin alt kademen olarak gelip kalabilirler. (Tam işleyişini hatırlamıyorum.)
Onlar senin yerine karakter kasabilir. Mezun ettikleri de sana puan olarak gelir. Bir nevi senin askerin gibi. Akademine 5 kişi alıp, kasabilirsin.
Seninle birlikte toplam 8 kişi olur. Maviler hariç doldurursan max. seninle birlikte 6 olur. Ortada bir hata, sorun yok.

Oyla 1
Çözüm
Thread owner
Hocam çok yanıtınız için çok teşekkür ederim. 2 gündür kahroldum, denemediğim prosedür kalmamıştı :D İşin tuhafı akademi için dediğiniz gibi bir şey hatırlamıyorum. Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba?

Oyla 0
Hocam çok yanıtınız için çok teşekkür ederim. 2 gündür kahroldum, denemediğim prosedür kalmamıştı :D İşin tuhafı akademi için dediğiniz gibi bir şey hatırlamıyorum. Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba?
Siz yanlış hatırlıyorsunuz.

1772845523788.png

Oyla 0
40/60 arası hocam 40 da girer 60 da mezun oluyor

Oyla 0
40/60 arası hocam 40 da girer 60 da mezun oluyor
Yani evet, aklımda 60 olarak kalmış. 40+ akademiye alırsan mavi kısıma giriyor. Arkadaşın sorununu çözdük, hata sanmaması önemliydi. Dönüşün ve bilgilendirmen için teşekkür ederim.

Oyla 0
Merhaba, Tarafınızca sorun çözümlendiyse lütfen geri dönüş sağlayarak konuyu çözüldü olarak güncelleyiniz.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt