vSRO Çözüldü vSro AgentServer Token Timeout

skyrage33

.
Aktiflik: 5%
Lord 250 mesaj
Web sitesi
buzztechlife.com
Thread owner
Merhaba vSro ailesi yine bir sorunla karşınızdayım. Editleme vs işlerine geri dönmüştüm localde çalıştım bir süre ama bilgisayarı satacağım için dosyaları sunucuya aktardım oradan devam ediyorum.

Sunucu da iken başlıkta belirttiğim hatayı alıyorum. ID PW yazdıktan sonra giriş yapmıyor DC atıyor ve AgentServer'a hata mesajı yazıyor. Forumu biraz araştırdım modem ayarı vs okudum sunucu olduğu için modem ayarı yapamıyorum. Loopback olayı da olmuyor. ip yapılandırmalarını 0.0.0.0 yapıp yine denedim olmadı. Guard olarak Kguardedge kullanıyorum o yüzden herhangi bir port açma kapama işlemi yapmadım. Files bile değiştirdim artık daha farklı ne yapabilirim bilmiyorum.
1752447905357.png

bazı tr sunucularında saldırı yedikleri için ack , syn paketleri ddos koruma nedeniyle engelliyor oda time tcp bağlantısı tamamlanmadığı içidne timeout token verio yani anlık girmek için oyuna gireceğim sirada kguardpanelden gateaway portunun ordaki yere kaydete basıyorum anlık olarak düşüyo ms giriyodu geçici çözüm olarak bunu bulmustum sonra Sunucu sahibiyle konusup durumu duzelttirmistim

Oyla 0
Thread owner
Hepinize cevaplar için teşekkür ederim. İşten çıkınca tek tek deneyip sonucu yazarım.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Herkese merhaba arkadaşlar,
PERSEVERACE hocamın önerdiği yöntemi denetim aynı hatayı almaya devam ediyor. Güvenlik duvarının ayarlarının ekran görüntüsünü atıyorum

1752516535328.png

güvenlik duvarını kapatıp denedim açık denedim yine aynı hata. Port checker ile portları denedim bağlantı açık. Firewall'da ekstra bir işlem yapmam gerekiyorsa şu an bilmiyorum.

Sunucu sahibi kaldı geriye :D
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Malesef, sunucu tarafıyla da çözemedik olayı. Galiba sunucuyu değiştirmek gerek. Önereceğiniz yer var mı

Oyla 0
Fiyat uygunluğu olarak söylüyorum bunu;
250 TL civarı ben fazla para vermeyin diyorsan buyukweb var ama sunuculari sana çok yavaş gelebilir arada senin yaşadığın timetoken bikeresinde olmuştu saldırı geldiği için koruma paketine geçmişlerdi en son 2 hafta önce denediğimde böyle bi hata yoktu o yüzden ovh alman daha iyi olur
750 TL civari sahinnetwork var sadece edit amaçlı kullanabilirsin ram tuketimi hızlı artiyor çünkü
Açılış yapacaksan kguardedgenin sunucularını öneririm guild amlem vs de istersen içinde ücretsiz olarak kurup teslim ediyor

Oyla 0
Selamun aleyküm,

Öncelikle Sırayla kontrol etmeniz kısımlar: Firewall modüller ve guard ayarlamalarını yapmanız gerekir. Firewalldan gelen kısmına ilgili port numarasına izin vermelisiniz. (Guard: Gateway,Agent,Download)

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar