Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü VSRO cave sorunu
- Konuyu Başlatan erendursunx
- Başlangıç tarihi
Oyla
0
masaüstünden kurulum yaptım evet nasıl çözebilirim sorunuBunlar delay hatası, masaüstündemi kurulum yaptınız? ObjCount'unuz çok yüksek. GameServer yükünü bölmeniz gerekir.
Oyla
0
GameServeri bölmeniz gerekiyor. Bu verilerde bir gameserver min. 3x gameserver kullanmanız gerektirir.masaüstünden kurulum yaptım evet nasıl çözebilirim sorunu
Masaüstündeki denemeler için mob spawn ratenizi düşürmelisiniz.
GameServerdeki ObjCount kısmına bakın 188k sanırım. Bu maximum 50k seviyelerinde olmalı.
Oyla
0
nasıl bölebiliriz pek bir bilgim yok mob spawn ratesini düşürme hakkındada bilgim yok kısaca anlatabilirseniz sevinirimGameServeri bölmeniz gerekiyor. Bu verilerde bir gameserver min. 3x gameserver kullanmanız gerektirir.
Masaüstündeki denemeler için mob spawn ratenizi düşürmelisiniz.
GameServerdeki ObjCount kısmına bakın 188k sanırım. Bu maximum 50k seviyelerinde olmalı.
Oyla
0
Localde biraz meşakatli olur.
www.vsro.org
MaxSpawn kısmını 1-2 gibi ayarlarsanız tüm level aralıklarında sanırım obj count hayli düşer.
vSRO Paylaşım - vSRO Mob Spawn Rate Ayarlamak!
MaxSpawn kısmını 1-2 gibi ayarlarsanız tüm level aralıklarında sanırım obj count hayli düşer.
Oyla
0
Elinizde hatasiz server files varmi sanirim gameserverimden kaynakli bir sorun gibi geldi birazda bana başka server files ile denemek istiyorumLocalde biraz meşakatli olur.
![]()
vSRO Paylaşım - vSRO Mob Spawn Rate Ayarlamak!
www.vsro.org
MaxSpawn kısmını 1-2 gibi ayarlarsanız tüm level aralıklarında sanırım obj count hayli düşer.![]()
Oyla
0
Sorunun cozumune şu şekilde ulaştım, vsro filesteki gameserverde sıkıntı olabileceğini belirtmiştim
Bu adresteki server filesi kurduğumda hem server dosyalarının açılış hızı çok hızlandı hemde lag delay sorunum çözüldü konu çözülmüştür teşekkür ederim hepinize
Bu adresteki server filesi kurduğumda hem server dosyalarının açılış hızı çok hızlandı hemde lag delay sorunum çözüldü konu çözülmüştür teşekkür ederim hepinize
Oyla
0
V
V4N_HELLSING
Herhangi bir eksiklik veya sorun paylaşımı yaşadığında db ve client gibi bölümlerde bu paylaşmış olduğun link’e ilave et kullanacak arkadaşlar ona göre önlem alsınlar.Sorunun cozumune şu şekilde ulaştım, vsro filesteki gameserverde sıkıntı olabileceğini belirtmiştim
Bu adresteki server filesi kurduğumda hem server dosyalarının açılış hızı çok hızlandı hemde lag delay sorunum çözüldü konu çözülmüştür teşekkür ederim hepinize![]()
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)