Forumda paylaşılan 100 cap worldmap dosyasını kullanıyorum. Dosya 100 cap fakat jangan cave aktif değil. Caveye ışınlanınca, map çalışmıyor. worldmap_mapinfo.txt üzerinden jangan caveyi aktif ediyorum fakat map guide bölümünden bir türlü jangan cave bölümünü aktif edemedim. Daha doğrusu aktif oluyor fakat jangan cave bölümü doğru çalışırsa, bu seferde diğer slotları gösteren bölümler bozuluyor. worldmapguidedata.txt dosyasından değiştirmediğim yer kalmadı fakat en ufak değişiklikte guide kayıyor, bozuluyor. Bu durumu nasıl çözebilirim, yardımcı olabilecek birileri var mı?
Ek: Test amaçlı çalışan worldmapguidedata.txt dosyasına dokunmadan yalnızca 100 cap worldmap_mapinfo.txt dosyasını import ediyorum. Guide yine bozuluyor.
Dosya: Media
Vakit ayırıp, yardımcı olmaya çalışan herkese şimdiden sonsuz teşekkür ederim.
Normalde MAP Guide
100 cap world map dosyasında jangan caveyi aktif edince ortaya çıkan hatalı map guilde
worldmapguidedata.txt dosyasındaki satırlar tek tek clean db de yer alan satırlarla karşılaştırılarak, sorun çözülmüştür.
Ek: Test amaçlı çalışan worldmapguidedata.txt dosyasına dokunmadan yalnızca 100 cap worldmap_mapinfo.txt dosyasını import ediyorum. Guide yine bozuluyor.
Dosya: Media
Vakit ayırıp, yardımcı olmaya çalışan herkese şimdiden sonsuz teşekkür ederim.
Normalde MAP Guide
100 cap world map dosyasında jangan caveyi aktif edince ortaya çıkan hatalı map guilde
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
worldmapguidedata.txt dosyasındaki satırlar tek tek clean db de yer alan satırlarla karşılaştırılarak, sorun çözülmüştür.