vSRO Çözüldü Vsro skill leveli düzenleme hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan clax3434
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

clax3434

.
Aktiflik: 3%
Şovalye 100 mesaj
Thread owner
Merhabalar, Örneğin 80 cap serverda 100 cap skillerini eklemek istiyorum bunun için reqcommon_level1 tablosunda 98 lik skilli 80 olarak güncelliyorum fakat gs hata veriyor sorunun kaynağını ve nasıl yapılmasını gerektiğini bilen biri var ise yardımcı olabilir mi?

Merhabalar, Örneğin 80 cap serverda 100 cap skillerini eklemek istiyorum bunun için reqcommon_level1 tablosunda 98 lik skilli 80 olarak güncelliyorum fakat gs hata veriyor sorunun kaynağını ve nasıl yapılmasını gerektiğini bilen biri var ise yardımcı olabilir mi?
Bazı skiller 2 aşamalı oluyor 98 glaive fırlatma gibi yani örneğin _D olarak bitiriyorsa skill adı aşağıda onun bide _D2 gibi uzantısı oluyor isimleri örnek veriyorum.

Oyla 0
Bazı Skillerin özellikle çoklu atack yapan skiller
Örn: Glev Fırlatma, Arrow Combo vb. skillerin 1 den fazla girdisi var aynı işlemi onlardada yaptığın takdirde sorun ortadan kalkar

Oyla 0
Thread owner
Bazı Skillerin özellikle çoklu atack yapan skiller
Örn: Glev Fırlatma, Arrow Combo vb. skillerin 1 den fazla girdisi var aynı işlemi onlardada yaptığın takdirde sorun ortadan kalkar
Yanıtın için öncellikle teşekkür ederim. Sadece 1 skillin değil eklemek istediğim skillerin hepsinin bağlantılı bir önceki skillin istediğim cap'e göre kaç lv de max olması gerektiğini ayarlayıp ilgili skill grup numarasını değiştirdiğimde sorunum tamamen çözüldü teşekkürler.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt