vSRO Çözüldü Vsro smc load plugin hatası

muslum1111

.
Aktiflik: 2%
Muhafız 100 mesaj
Thread owner
arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi tüm exeler sorunsuz açılıyor hata yok clientte açılıyor problem yok fakat smc gm hesabı açıp giriş yapıp load plugin dediğimde direkt loaded plugin uyarısı çıkıyor logda ama açılan bişey yok serveri check yapamıyorum. forumda daha öncede biri benzer sorunu yasamış fakat çözüm girilmemiş yardımlarınızı bekliyorum. Tüm cfg ve billingler kontrol edildi ipler doğru kontrol edildi herşey sorunsuz görünüyor ama smc hariç

Çözüm
denedim durum aynı şimdi acc değişcem tekrar
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

değiştirmeden önce son kez yedeklerden bi filesin smc klasörünü komple çektim ekledim kullandığım filese smc indepent diye düzenledim onla çalıştı zannediyorum ki pluginler uyumsuz bilemiyorum ama bu şekilde çözdüm sorun yaşayanlar için çözümü yazmış olayım teşekkürler @OsBo
SRO_VT_ACCOUNT değiştir tekrar dene gm hesabını oluşturup 'select 1,1-- böyle girmeyi dene yada 'select 38,38--

Oyla 0
Thread owner
denedim durum aynı şimdi acc değişcem tekrar
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

değiştirmeden önce son kez yedeklerden bi filesin smc klasörünü komple çektim ekledim kullandığım filese smc indepent diye düzenledim onla çalıştı zannediyorum ki pluginler uyumsuz bilemiyorum ama bu şekilde çözdüm sorun yaşayanlar için çözümü yazmış olayım teşekkürler @OsBo

Oyla 0
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Geri
Üst Alt