vSRO Çözüldü vsro stfilter kurulum

fearlesturk

.
Aktiflik: 1%
Şovalye 100 mesaj
Thread owner
sitede kurulum ile ilgili rehber ve bir konu göremedim en son efsanesro nun paylaştığı stfilter 6.16 konusuna denk geldim fakat kurulumla ilgili bilgim yok yardımcı olabilecek varmıydı yada konu vb varsa atabilirmisiniz .

Thread owner
How can I add you? Can you tell me your discord nick?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

kurulumunu öğretebilecek birisi varmı acaba ?

Oyla 0
Oyla 0
Neden Filter kullanma gereği duyuyorsun ki? Evet, güzel bir adım olabilir ama zaten oldukça gelişmiş koruma sistemleri ve özellikler mevcutken buna çok da ihtiyaç yok. MaxiGuard’ın @sarkolata edit paketini alıp sorunsuz bir şekilde devam edebilirsin.
Ayrıca KGuardEDGE, @kovboi
100 kullanıcıya kadar ücretsiz oyuncu desteği sunuyor; bu da gayet yeterli ve güvenilir bir çözüm.
Kullandığın programla ilgili bazı güvenlik soru işaretleri bulunuyor, bu nedenle özellikle üçüncü parti yazılımları indirirken dikkatli olmanı öneririm. Ne kadar güvenilir olduğunu bilmediğin yazılımlar ileride sıkıntı çıkarabilir.

Oyla 0
SFFilter kurulumunda AddLogChar da prosudurunden UPDATE [SRO_VT_SHARD].[dbo]._Char set ItemPoint = ( bu satırda hata veriyor diyor ki Addlog Tablosunda itemPoint stunu yok diyor sorun nedir ? Shard dada AddlogChar tablosu yok ?

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Etiketler Etiketler
filter vsro yardım
Geri
Üst Alt