vSRO Çözüldü Yeni Kervan NPC Hk.

risesun97

not for money but for humanity

.
.
Aktiflik: 20%
Lord 500 mesaj
Thread owner
Arkadaşlar yeni bir kervan yolu yaptım sonuna kadar geldim, var olan ticaret NPC'sini taşımak yerine yeni bir NPC oluşturmayı tercih ettim ve Jangan NPC'yi kopyaladım fakat sorun şu ki oluşturduğum NPC ticaret NPC'si gibi gözüküyor ama normal NPC olarak geçiyor. Ticaret NPC'si olarak gözükmesi için _ItemQuotation tablosuna veri girişlerini de yaptım fakat yine normal NPC olarak gözüktü. Aldığım malları satamıyorum. Dikkatimi çeken nokta, oluşturduğum NPC'de Trade Export Details sekmesi de yok. Bunu başka hangi tablodan yapabilirim, bilmiyorsanız bile fikir verebilirsiniz belki öyle bulabiliriz.

Bunları birkaç resim ile anlatacak olursam;

olan bu,

1752

1754

olması gereken de bu...

1753

1755

_ItemQuatation tablosu game server ile bağlantılı bir tablodur yaptığın işlem şimdi bir sorun yaratmasa dahi ileride büyük sıkıntılara sebep olabilir , bunun yerine var olan Npc ID leriyle işlemlerine devam etmek senin için daha sağlıklı olacaktır. Trade Export Details konusu ise _ItemQuatation tablousunu orjinal kullandığın müddetçe crash almazsın.

Oyla 0
Thread owner
_ItemQuatation tablosu game server ile bağlantılı bir tablodur yaptığın işlem şimdi bir sorun yaratmasa dahi ileride büyük sıkıntılara sebep olabilir , bunun yerine var olan Npc ID leriyle işlemlerine devam etmek senin için daha sağlıklı olacaktır. Trade Export Details konusu ise _ItemQuatation tablousunu orjinal kullandığın müddetçe crash almazsın.
Yorumun için teşekkür ederim, yani var olan NPC'yi taşı mı diyorsun? yeniden yapmak yerine.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt