vSRO Paylaşım %100 Herşey Dahil Silk Scroll 1-5-25-50-100-200-500-1000 Görseller Dahil

Öncelikle Merhabalar!
.Silk Scroll Konusunda Tam Olarak Hazır Bir Dosya Bulamadım Ve Kendim Oluşturup Sizlerle Paylaşmak İstedi. Umarım İşinize Yarar Şimdiden Başarılarınız Devamını Dilerim Eğer Güzel Bir Değerlendirme Gelirse Daha Fazla Paylaşım Yapabilirim.

Not : "ALTER PROCEDURE [dbo].[_SILKSCROLL]" yerine "CREATE PROCEDURE [dbo].[_SILKSCROLL]" olarak güncelleyiniz.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Merhabalar her şey okey fakat scrollu kullandığım zaman silk gelmiyor, neden yapar ?

Öncelikle Merhabalar!
.Silk Scroll Konusunda Tam Olarak Hazır Bir Dosya Bulamadım Ve Kendim Oluşturup Sizlerle Paylaşmak İstedi. Umarım İşinize Yarar Şimdiden Başarılarınız Devamını Dilerim Eğer Güzel Bir Değerlendirme Gelirse Daha Fazla Paylaşım Yapabilirim.

Not : "ALTER PROCEDURE [dbo].[_SILKSCROLL]" yerine "CREATE PROCEDURE [dbo].[_SILKSCROLL]" olarak güncelleyiniz.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Thank bro

Öncelikle Merhabalar!

*** Hidden text: cannot be quoted. ***
thanks bro

First of all, hello!
I couldn't find a ready-made file for .Silk Scroll, so I created one myself and wanted to share it with you. I hope it's useful. I wish you continued success. If I receive positive feedback, I can share more.

Note: Please update "ALTER PROCEDURE [dbo].[_SILKSCROLL]" to "CREATE PROCEDURE [dbo].[_SILKSCROLL]".

***Hidden text: Cannot be quotvery ed.***
very nice

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt