vSRO Çözüldü 11DG Power Alım Silah Alma NPC sinde sorun mu var ?

realmardinspor

.
Aktiflik: 12%
500 mesaj Muhafız
Thread owner
eGY.jpg

Beyler normalde direk sayfanın gelmesi gerekmiyormuydu ? silah seçim yeri ? Sadece Exit var

Görevin görünmesi için görev leveli düzenlenmeli. Görev ismi the sea of resetment gibi bir şeydi, bu npcden alınıyor.

Oyla 0
la o talısman npcsımı npcnın konusma metnını okusana hıc bır ozel koleksıyon dıye bır metın gecıyormu sıradan bır npc cekmmıssın oraya :D

Oyla 0
Thread owner
la o talısman npcsımı npcnın konusma metnını okusana hıc bır ozel koleksıyon dıye bır metın gecıyormu sıradan bır npc cekmmıssın oraya :D
Ben Suriiy abi. :) Bildigim kadarıyla bu npc den alınıyordu. Serkan abi o görevin verdigi bişiy varmıydı direk onu npc ye alsak göstermezmi üstümüze alınca orda ? yada nasıl bir yol izliyim ?

Oyla 0
Ben Suriiy abi. :) Bildigim kadarıyla bu npc den alınıyordu. Serkan abi o görevin verdigi bişiy varmıydı direk onu npc ye alsak göstermezmi üstümüze alınca orda ? yada nasıl bir yol izliyim ?
Evet, görev Vali Senmute'den alınıyor. Server cap kaçsa görevin leveli de ona göre düzenlenmeli. Server cap kaç ?

Oyla 0
Thread owner
Evet, görev Vali Senmute'den alınıyor. Server cap kaçsa görevin leveli de ona göre düzenlenmeli. Server cap kaç ?
110 Cap abi
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

dogru np ceymıs ama senın gorevlerde bır sıkıntı var ya kapatmıslar yada scrıptın bozuk :D

baron-gorev-1-1024x576.jpg
Doğru npc oldugunu biliyorum. işte bu sayfa yok bende sorun orda. kral :)

Oyla 0
110 Cap abi
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Doğru npc oldugunu biliyorum. işte bu sayfa yok bende sorun orda. kral :)
O halde durum dönüp dolaşıp scriptlere doğru gidiyor.
RefQuest, RefQuestItem ve RefQuestReward'ı kontrol ettikten sonra temiz bi filestan görev scriptlerini çekiyorsun.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar