120 Cap 120 Cap Dragon Online Pvp Database

Bu Clıenttekı Vıruslerı Temızleyıp Upload Ede Bılıcek Profesionel Adam Varmı Varsa Cok Makbule Gecer <3

Bu Clıenttekı Vıruslerı Temızleyıp Upload Ede Bılıcek Profesionel Adam Varmı Varsa Cok Makbule Gecer <3
cidden konuda yazdığım uyarıları okuyormusunuz ? :D başka bi srodan alın diyorum exe dosyalarını kullanın güvendiğiniz oynadığınız bir srodan :D

İndir kur ardından Ayarları Alttaki resimdeki gibi olsun hxd programının

2082

Yine ardından açamadığın pk2 dosyasını bu programa sürükle sonra Altta işaretlediğim yerdeki 54 sayısı yerine oraya 53 yaz kaydet hxd programını kapat sorunsuz açarsın pk2 editor programıyla artık

2083

[/QUOTE
BUNU YAPINCA SORUN ÇÖZÜLÜYOR

Client İndirme Link
(İndirilen Client rardan çıkarttıktan sonra klasördeki tüm .dll dosyalarını ve .exe dosyalarını siliniz başka bi 120 captan sorunsuz virüssüz dediğiniz srodan alıp kullanınız(Virüs Falan olabilir o yüzden dedim kendiniz bilirsiniz eğer kullanırsanız ben uyarımı yaptım)

Database Link

bazı mapların ddjlerinde sıkıntı vardır Çözüm link aşağıdaki konuda tamamını okuyun gerekli dosyaları indirip patchleyiniz

Hiçbir Sro %100 sorunsuz değildir elbet bi sorunu çıkar zamanla fakat bunda ne sorun var bilmiyorum o yüzden şimdiden söyliyeyim sormayınız

Ekli dosyayı görüntüle 2025

Can mert db si npc efevktlerini nasıl yapicaz efeckt vardı bu db de tekrar açmak için ne yapmam lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt