vSRO Paylaşım Konu 'İSRO-R Fix 2012-2018 all Dress & VSRO all Dress'
Merhaba 2012-2018 avatar konumda buglar oldugu için kaldırmıştık söz verdigim gibi avatarları fixlenmiş halini sizlerle paylaşıyorum tam 39 Adet Sorunsuz avatar Sorun olursa yorumlarda Belirtebilirsiniz Fixlenmiştir ve Read Me kısmını okumayı unutmayınız linkler aşagıya bırakıyorum Bu çalışma kötü bir bilgisayarda haftalarımı aldı bir teşekkür ederseniz saygı duyarım iyi oyunlar dilerim...
NOT : Her silkroad Vsro Veritabanında çalışmaz bazı dressler vsro modülleri bu yeni silkroad avatarlarından çoğunu yapı olarak okumuyor o yüzden vsro serveriniz eski serverfiles ise okumaz çoğu hata...
NOT : Her silkroad Vsro Veritabanında çalışmaz bazı dressler vsro modülleri bu yeni silkroad avatarlarından çoğunu yapı olarak okumuyor o yüzden vsro serveriniz eski serverfiles ise okumaz çoğu hata...
- Mico
- 2012-2018 all dress all dress vsro new dress
- Cevaplar: 70
- Forum: VSRO Paylaşımları
2014 ve 2017 shaytan dressleri eklediğim zaman birisinin sadece 'hat' kısmından crash alıyorum.
Örneğin; önce 2014 shaytan dress'i ekliyorum dataları felan atıyorum, sonra 2017 shaytan dress'i ekliyorum dataları felan atıyorum.
2014'teki 'hat' giyince oyundan atıyor. Tam tersi deniyorum önce 2017 sonra 2014 dresi ekliyorum bu seferde 2017'nin 'hat'ından oyun kapanıyor.
@Mico
İkisini aynı anda kullanabileceğim dosyaları verebilirseniz sevinirim. Herkese teşekürler.
Ekli dosyalar