vSRO Çözüldü 2014 ve 2017 Shaytan Dress Crash

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan admin00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

admin00

.
Aktiflik: 1%
1 Mesaj
Thread owner
iyi günler arkadaşlar. Yukarıdaki linkten;
2014 ve 2017 shaytan dressleri eklediğim zaman birisinin sadece 'hat' kısmından crash alıyorum.
Örneğin; önce 2014 shaytan dress'i ekliyorum dataları felan atıyorum, sonra 2017 shaytan dress'i ekliyorum dataları felan atıyorum.
2014'teki 'hat' giyince oyundan atıyor. Tam tersi deniyorum önce 2017 sonra 2014 dresi ekliyorum bu seferde 2017'nin 'hat'ından oyun kapanıyor.
@Mico
İkisini aynı anda kullanabileceğim dosyaları verebilirseniz sevinirim. Herkese teşekürler.

Ekli dosyalar

bu avatarlar silkroad veritabanının'dan çekilip düzenlendiği için vsroda hata vermesi normal çünki vsronun yapısı eski bu şeytan avatarı saten yeni bir dress vsroya göre vsroda kullanılanların .bsr lerin çogunu vsroya göre düzeltiliyor ve her vsroda çalışmaz bu avatar birsürü silkroad dosyası var server olarak benim kullandığım vsroda sorunsuz açılıyordu bazı eski silkroad vsro dosyaları ufacık şeyleri hata diye algılıyor oyüzden normal çalışıyor avatarlar hepsini vsroda test edip editleyip paylaşmıştım ozamanlarda

Oyla 0
Thread owner
İyi günler dilerim.
Teşekkür ederimm
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Eve geçince deneyeceğim sonra çözüldü olarak işaretlerim yardımcı olan herkese teşekkürler

İyi günler dilerim.
olmadı hocam yine aynı hatayı verdi, biraz daha ben uğraşiym bakalım
son dump'ta bu yazıyor yine diğerleri gibi
É ASSERT("Mesh [avatar_m_saytan_hat.bms(avatar_m_saytan__hat)]ÀÇ Material [avatar_m_saytan__hat]

son durum ; female hali sorunsuz çalışıyor, male de sıkıntı var

Oyla 0
Thread owner

görsel_2026-03-20_025321353.png

ellerine sağlık usta çok teşekkür ederim. Male female hepsi sorunsuz çalıştı sayende sağolasın <3

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt