Akşam üstü hallediyim dumpu açmaya çalıştım fakat yazı yok değişik şeyler çıkıyor anlamadımclient içerisindeki dmp dosyasını buraya atarsan hata nerede bakarız.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşım 2021 Yeni Avatarlar
- Konuyu Başlatan snayls
- Başlangıç tarihi
-
- Etiketler
- edit editor vsro vsro avatar vsro avatar ekleme vsro yeni avatar
sen buraya at okurum benAkşam üstü hallediyim dumpu açmaya çalıştım fakat yazı yok değişik şeyler çıkıyor anlamadım
Tamamdır kardeşim eve geçince halledicemsen buraya at okurum ben
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
buyur kardeşimsen buraya at okurum ben
prim\mesh\nature\north africa\alexandria\alex_tilegrass02.bms bu yola bak bir tek burası sıkıntılı gibi görünüyor sorun avatarlarla alakalı değil başka birşey eklediysen asıl nedeni oTamamdır kardeşim eve geçince halledicem
buyur kardeşim
![]()
yeni üyelik al yeni çar aç dene bakim girecek mi oyuna avatarları denersin sonraTamamdır kardeşim eve geçince halledicem
buyur kardeşim
![]()
yok sadece avatar ekledim ondan sonra başladı sorun birde oyuna hiç giremiyorum client açılıyor starta basıyorum ekran ortasına gelen loading ekranı açılıyor anında kapanıyor.prim\mesh\nature\north africa\alexandria\alex_tilegrass02.bms bu yola bak bir tek burası sıkıntılı gibi görünüyor sorun avatarlarla alakalı değil başka birşey eklediysen asıl nedeni o
yeni üyelik al yeni çar aç dene bakim girecek mi oyuna avatarları denersin sonra
birde o dediğin bms datada mevcutprim\mesh\nature\north africa\alexandria\alex_tilegrass02.bms bu yola bak bir tek burası sıkıntılı gibi görünüyor sorun avatarlarla alakalı değil başka birşey eklediysen asıl nedeni o
yeni üyelik al yeni çar aç dene bakim girecek mi oyuna avatarları denersin sonra
Hayır sorun şu avatarı üzerine giymeden hiç bir şekilde crash olmazsın yanlış eklemiş olsan bile girdiğin çarda avatar giyili miydi yeni çar aç öyle giriş yapyok sadece avatar ekledim ondan sonra başladı sorun birde oyuna hiç giremiyorum client açılıyor starta basıyorum ekran ortasına gelen loading ekranı açılıyor anında kapanıyor.
birde o dediğin bms datada mevcut
Yok siz beni anlamadınız bakın şimdi ben avatarı ekledim patchı attım start geldi starta bastım ekranda küçük loading kısmı geliyor anında kapanıyor itemdataxxxden ekkediğim dresleri çıkarıyorum sorunsuz giriyor ıd pw yazma kısmınaHayır sorun şu avatarı üzerine giymeden hiç bir şekilde crash olmazsın yanlış eklemiş olsan bile girdiğin çarda avatar giyili miydi yeni çar aç öyle giriş yap
O zaman idleri kontrol et aga itemdata enc leri kontrol et dbtomedia ile ekle sorunsuz girerYok siz beni anlamadınız bakın şimdi ben avatarı ekledim patchı attım start geldi starta bastım ekranda küçük loading kısmı geliyor anında kapanıyor itemdataxxxden ekkediğim dresleri çıkarıyorum sorunsuz giriyor ıd pw yazma kısmına
ni daha deneyeyim bari inşallah olur sorunsuzO zaman idleri kontrol et aga itemdata enc leri kontrol et dbtomedia ile ekle sorunsuz girer
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)