Metin2 ve knight benim gözüme hiç bir zaman grafiklerden dolayı sıcak gelmedi ve gözüme güzel gelmedi ama nereden bakarsan bak oyun sahibi olsan da oyuncu da olsan knight pazarı ticareti bam başka seviye silkroad da bunu hiç bir zaman göremeyiz o fiyatlara satılan item göremeyiz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sohbet Muhabbet 2025'e girmeden önce Silkroad Online mı yoksa Knight Online mı?
- Konuyu Başlatan AleriyaSama
- Başlangıç tarihi
Ne yazık ki dediğinizi gibi pek mümkün değil eğer ki bizim ISRO güncel olarak USKO gibi hala patch alsa veya GM'ler her gün bir girip çıksa bile veya kendine öz bir discord sunucusu bile olsa çok fazla şey düzelebilirdi artık ISRO goldbot ve hala bir kaç ISRO sever dışında bir oyuncusu kalmadı zaten.Metin2 ve knight benim gözüme hiç bir zaman grafiklerden dolayı sıcak gelmedi ve gözüme güzel gelmedi ama nereden bakarsan bak oyun sahibi olsan da oyuncu da olsan knight pazarı ticareti bam başka seviye silkroad da bunu hiç bir zaman göremeyiz o fiyatlara satılan item göremeyiz
Bana kalırsa şöyle bir durum da var gamegami piyasaya çok büyük darbe vurdu adamın geçmişinde Hero Turkey de yönetici noticeden küfür ediyordu oyunu yönetemediler desert online desen herkes bilir hikayesini gamegami olarak geldi adamın hatıra olarak youtube koymuş olduğu videoya bile telif attılar şimdi var mı bir bakın bakalım eskiden ne kadar çok google da silkroad ile ilgili aramalar çıkardı youtube de ne kadar çok video çıkardı eskilere nazaran şimdi kalmadı adamın videosundan ne istediniz ki bu bana oldukça ters gelmiştirNe yazık ki dediğinizi gibi pek mümkün değil eğer ki bizim ISRO güncel olarak USKO gibi hala patch alsa veya GM'ler her gün bir girip çıksa bile veya kendine öz bir discord sunucusu bile olsa çok fazla şey düzelebilirdi artık ISRO goldbot ve hala bir kaç ISRO sever dışında bir oyuncusu kalmadı zaten.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Bana kalırsa şöyle bir durum da var gamegami piyasaya çok büyük darbe vurdu adamın geçmişinde Hero Turkey de yönetici noticeden küfür ediyordu oyunu yönetemediler desert online desen herkes bilir hikayesini gamegami olarak geldi adamın hatıra olarak youtube koymuş olduğu videoya bile telif attılar şimdi var mı bir bakın bakalım eskiden ne kadar çok google da silkroad ile ilgili aramalar çıkardı youtube de ne kadar çok video çıkardı eskilere nazaran şimdi kalmadı adamın videosundan ne istediniz ki bu bana oldukça ters gelmiştirNe yazık ki dediğinizi gibi pek mümkün değil eğer ki bizim ISRO güncel olarak USKO gibi hala patch alsa veya GM'ler her gün bir girip çıksa bile veya kendine öz bir discord sunucusu bile olsa çok fazla şey düzelebilirdi artık ISRO goldbot ve hala bir kaç ISRO sever dışında bir oyuncusu kalmadı zaten.
Genel olarak bu konu içerisinde aslında en öncelikli amacım mantıken bir SRO tarafıyla uğraştığımız için her iki tarafla da uğraşan veya sırf knight veya sırf silkroad ile uğraşan kişiler aslında buradaki mesajları ele alarak bir kaç düzenleme de yapmasını çok isterim 
Şahsen bu yorumunuza katılmıyorum. Silkroad gibi bir oyunda yönetememek diye bir durum söz konusu olamaz. Yönetilemiyor bazında eleştiri yapmak için Gamegami'nin el altından item veya silk desteği vermesi gerekir ki böyle bir davranışta bulunacaklarını zerre düşünmüyorum. Oyunun doğası gereği, oyuncu oynar, yönetici ise oyunu geliştirir veya geliştirmez. Yönetim, oyundaki exploit ve bugları düzeltir ya da düzeltmez. Eğer düzeltmezse, eleştiriler oyunun geliştirilmemesine veya buglu olmasına yönelik olabilir, ancak yönetilemiyor demek doğru olmaz.Bana kalırsa şöyle bir durum da var gamegami piyasaya çok büyük darbe vurdu adamın geçmişinde Hero Turkey de yönetici noticeden küfür ediyordu oyunu yönetemediler desert online desen herkes bilir hikayesini gamegami olarak geldi adamın hatıra olarak youtube koymuş olduğu videoya bile telif attılar şimdi var mı bir bakın bakalım eskiden ne kadar çok google da silkroad ile ilgili aramalar çıkardı youtube de ne kadar çok video çıkardı eskilere nazaran şimdi kalmadı adamın videosundan ne istediniz ki bu bana oldukça ters gelmiştir
Bana kalırsa şöyle bir durum da var gamegami piyasaya çok büyük darbe vurdu adamın geçmişinde Hero Turkey de yönetici noticeden küfür ediyordu oyunu yönetemediler desert online desen herkes bilir hikayesini gamegami olarak geldi adamın hatıra olarak youtube koymuş olduğu videoya bile telif attılar şimdi var mı bir bakın bakalım eskiden ne kadar çok google da silkroad ile ilgili aramalar çıkardı youtube de ne kadar çok video çıkardı eskilere nazaran şimdi kalmadı adamın videosundan ne istediniz ki bu bana oldukça ters gelmiştir
GameGami’ye oyunu geliştirmeme konusunda benim de yönelteceğim birçok eleştiri olabilir ama ulu orta yöneltmiyorum bu insanlar Türk bizim insanımız, hatalarını ulu orta söylemek yerine onlara özel olarak açıklamaya çalışmak lazım. Ama sonuç olarak bu onların oyunu yönetemediği anlamına gelmez. Silkroad yönetimi, normalde oyunun iç dinamiklerine müdahil olmaz. International Silkroad’da da bunu görüyorduk. Ancak Türkiye’deki Silkroad topluluğu maalesef biraz problemli. İnsanlarda sürekli eleştirme ve yakınma alışkanlığı var. Mesela bir oyuncuya küfür ediliyor ve küfürü yiyen kişi hemen yönetime gidip karşı tarafın banlanmasını talep ediyor. Bu talep etik gibi görünse de MMORPG oyunlarının doğasına tamamen aykırı. Bu tarz oyunları oynayan birinin, sanal ortamda kendisine edilen hakaretlerden etkilenmeyecek bir mentaliteye sahip olması gerekir.
80 Cap’ta full sun bir hesap sahibi olarak söylüyorum, o dönemde küfürden dolayı kimsenin oyundan banlandığını görmedim. Silkroad’ı özel kılan, oyuncuyu tüm zorluklara karşı yalnız bırakmasıydı. Eğer bir sorun yaşıyorsanız, bunu kendi başınıza çözmelisiniz. Ya savaşarak, ya karşılık vererek ya da rakibinizin üstünlüğünü kabul ederek. Ancak günümüzde bu kültürün yerini, sorunları yönetime şikayet ederek çözmeye çalışan bir oyuncu kitlesi aldı. Bu bağlamda kötü söylemler olsa dahi yönetimin bu tür durumlara müdahale etmemesi gerekiyor. Muhtemelen onların da bu yönde bir düşüncesi vardır, fakat dile getirirlerse linç edileceklerinden dolayı durumu idare etmeye çalıştıklarını düşünüyorum.
Küfür kötü bir şeydir bu konuda hemfikiriz, tıpkı zararlı maddeler kullanmanın kötü olması gibi. Ancak zararlı bir madde kullanan kişi bu benim sağlığıma zarar veriyor diyerek şikayette bulunamaz. MMORPG oyunlarında da işler böyledir. Eğer küfür görmekten hoşlanmıyorsanız, bu tür bir oyunu oynamamalısınız. Bu oyunlar her türlü zorluğa rağmen kendinizi geliştirmenizi, rakiplerinize karşı mücadele etmenizi ve kendi yolunuzu bulmanızı gerektirir. MMORPG oyunlarda bu tür olayları kişiselleştirmeyen ve güçlü duruş sergileyebilen oyuncuların yer alması gerektiğine inanıyorum. Küfürün fiziksel olarak yüzyüze edildiği bir ortamda ciddiye alınması gerektiğine inananlardan biriyim.
Dünyada ruh sağlığı bozuk olmayan hiçbir insan evladı kendi oyununa fayda sağlayan birini teliflemez, yönetim birini teliflediyse mutlaka arka planda tasvip etmediği birşeyler görmüştür. Bu adam bu işe yatırım yapmış, parasını harcamış, kendi ve çoluğunun çocuğunun geleceğini riske atmış. Kendini onun yerine koy, senin ve çoluğunun çocuğunun geleceğini riske atan, kötüleyen, yerin dibine sokan birini sen teliflemeden durur musun, bu iş dünyası sana haksız yere zarar veren birini yok etmek zorundasın. Yok etmezsen kendin yok olursun. Private sunucu sahibiyim ama Gamegamiyi gönülde sonuna kadar destekliyorum. Destekliyorsan neden sunucun var diyebilirsin, ben sunucu açtığımda GameGami yoktu, bu gelişmeler daha sonra oldu. Herkesin kendine göre hobileri, hedefleri ve sorumluluğu var, sorumluluklarımı yerine getirmeye çalışıyorum. Bu bağlamda geleceğe dönük onları destekleyen bir yorumum olsun istiyorum, iyi forumlar.
Arkadaşım ben ne yazmışım, sen bana ne olarak cevap vermişsin. Hero Turkey sahibi yine aynı GameGaminin başındaki adamdı ve Hero Turkey de noticeden küfür hakaretler ediyordu ben Silkroad da ediyor demiyorum Hero Turkey olarak söylüyorum.Şahsen bu yorumunuza katılmıyorum. Silkroad gibi bir oyunda yönetememek diye bir durum söz konusu olamaz. Yönetilemiyor bazında eleştiri yapmak için Gamegami'nin el altından item veya silk desteği vermesi gerekir ki böyle bir davranışta bulunacaklarını zerre düşünmüyorum. Oyunun doğası gereği, oyuncu oynar, yönetici ise oyunu geliştirir veya geliştirmez. Yönetim, oyundaki exploit ve bugları düzeltir ya da düzeltmez. Eğer düzeltmezse, eleştiriler oyunun geliştirilmemesine veya buglu olmasına yönelik olabilir, ancak yönetilemiyor demek doğru olmaz.
GameGami’ye oyunu geliştirmeme konusunda benim de yönelteceğim birçok eleştiri olabilir ama ulu orta yöneltmiyorum bu insanlar Türk bizim insanımız, hatalarını ulu orta söylemek yerine onlara özel olarak açıklamaya çalışmak lazım. Ama sonuç olarak bu onların oyunu yönetemediği anlamına gelmez. Silkroad yönetimi, normalde oyunun iç dinamiklerine müdahil olmaz. International Silkroad’da da bunu görüyorduk. Ancak Türkiye’deki Silkroad topluluğu maalesef biraz problemli. İnsanlarda sürekli eleştirme ve yakınma alışkanlığı var. Mesela bir oyuncuya küfür ediliyor ve küfürü yiyen kişi hemen yönetime gidip karşı tarafın banlanmasını talep ediyor. Bu talep etik gibi görünse de MMORPG oyunlarının doğasına tamamen aykırı. Bu tarz oyunları oynayan birinin, sanal ortamda kendisine edilen hakaretlerden etkilenmeyecek bir mentaliteye sahip olması gerekir.
80 Cap’ta full sun bir hesap sahibi olarak söylüyorum, o dönemde küfürden dolayı kimsenin oyundan banlandığını görmedim. Silkroad’ı özel kılan, oyuncuyu tüm zorluklara karşı yalnız bırakmasıydı. Eğer bir sorun yaşıyorsanız, bunu kendi başınıza çözmelisiniz. Ya savaşarak, ya karşılık vererek ya da rakibinizin üstünlüğünü kabul ederek. Ancak günümüzde bu kültürün yerini, sorunları yönetime şikayet ederek çözmeye çalışan bir oyuncu kitlesi aldı. Bu bağlamda kötü söylemler olsa dahi yönetimin bu tür durumlara müdahale etmemesi gerekiyor. Muhtemelen onların da bu yönde bir düşüncesi vardır, fakat dile getirirlerse linç edileceklerinden dolayı durumu idare etmeye çalıştıklarını düşünüyorum.
Küfür kötü bir şeydir bu konuda hemfikiriz, tıpkı zararlı maddeler kullanmanın kötü olması gibi. Ancak zararlı bir madde kullanan kişi bu benim sağlığıma zarar veriyor diyerek şikayette bulunamaz. MMORPG oyunlarında da işler böyledir. Eğer küfür görmekten hoşlanmıyorsanız, bu tür bir oyunu oynamamalısınız. Bu oyunlar her türlü zorluğa rağmen kendinizi geliştirmenizi, rakiplerinize karşı mücadele etmenizi ve kendi yolunuzu bulmanızı gerektirir. MMORPG oyunlarda bu tür olayları kişiselleştirmeyen ve güçlü duruş sergileyebilen oyuncuların yer alması gerektiğine inanıyorum. Küfürün fiziksel olarak yüzyüze edildiği bir ortamda ciddiye alınması gerektiğine inananlardan biriyim.
Dünyada ruh sağlığı bozuk olmayan hiçbir insan evladı kendi oyununa fayda sağlayan birini teliflemez, yönetim birini teliflediyse mutlaka arka planda tasvip etmediği birşeyler görmüştür. Bu adam bu işe yatırım yapmış, parasını harcamış, kendi ve çoluğunun çocuğunun geleceğini riske atmış. Kendini onun yerine koy, senin ve çoluğunun çocuğunun geleceğini riske atan, kötüleyen, yerin dibine sokan birini sen teliflemeden durur musun, bu iş dünyası sana haksız yere zarar veren birini yok etmek zorundasın. Yok etmezsen kendin yok olursun. Private sunucu sahibiyim ama Gamegamiyi gönülde sonuna kadar destekliyorum. Destekliyorsan neden sunucun var diyebilirsin, ben sunucu açtığımda GameGami yoktu, bu gelişmeler daha sonra oldu. Herkesin kendine göre hobileri, hedefleri ve sorumluluğu var, sorumluluklarımı yerine getirmeye çalışıyorum. Bu bağlamda geleceğe dönük onları destekleyen bir yorumum olsun istiyorum, iyi forumlar.
Yönetmek konusuna gelecek olursak da gamegami sahibi kim zeyd değil mi? Google a black desert zeyd kazancı yazarsan ne olaylar döndüğünü görebilirsiniz ben burada yaşananları gerçekleri baz alıyorum siz üstün körü yorum yapıyorsunuz araştırma yapmadan cevap vermeyin gözünüzü seveyim
Gamegami daha sunucu açmadan önce tüm forumlara private serverlara youtube twitch hepsine telif ile baskılamaya başladı. Önceden google da bir görev rehberi vb. yazdığımız da bir çok konu forum blog çıkarken şimdi ne kaldı bana söyler misin? Adam bir pvp videosu çekmiş youtube da anı olarak duruyor o teliften kaldırılıyor kusura bakmayın ama bu kadar da abartılı hareket edilmez. Youtubedaki videoya telif atınca ne oldu yani sana oyuncu mu kazandırdı?
Bu konular uzar da uzar. Çünkü herkes kendince haklı
Konu başlığında belirtildiği üzere bende şöyle bir yorum yapmak isterim. Öncelikle her iki oyunun hatta üç oyunun da (mt2, knight ve sro) prime dönemlerinde belirli bir süre zaafınca oynamış birisiyim. İşin DB taraflarına girmeden sadece kişisel bir oyuncu gözüyle bakıyorum. Zaten bu tip bir şeye başlarken önce player gözünden oyunun temel eğlendirici unsurlarına anlık verdiği tepkiler ölçülmez mi
Bilmiyorum önceden böyleydi.
Aslında bu soru temel olarak her oyunun kendi kitlesine sorulması gereken bir genelleme sorusu olduğunu düşünüyorum. Bu sayede genel bir grafik yardımıyla beğenilen-beğenilmeyen ve eğlendiriciliği konusunda hangisi daha ağır basıyor gibi sorusunun kaynağını bize basitçe gözler önüne serebilir. Ama maalesef böyle bir kaynağa hiç bir zaman ulaşamayabiliriz.
iMonarch'ın dediği bir şey çok dikkatimi çekti açıkcası. Gördüğüm bir kinght afiş tabelası içinde hayal dünyasına daldım dedi yanlış hatırlamıyorsam. Buna rağmen kişi yani sen, ben veya bir başkasının aslında neyi görürse görsün oynarken eğlenip zevk aldığı oyunun hayalini kuracaktır. Bende knight reklarından bir kaçını görebilme şansını yakalamıştım. Aynı şekilde benim de yorumum şöyle olmuştu. "Neden Silkroad için reklam yok?" diye kendime soru sormuştum. Sonradan halka duyrulmasını takdir ile karşılamıştım. Aslında bir çok oyunun halka duyrulması konusunda ağır bastığı ve zayıf kaldığı yönler var. Mesela metin 2 ve knight'ı hemen hemen herkes bilirken, silkroad dediğimiz zaman bir o kadar da bilinmiyor. Sadece oyuncuları ve arkadaşı oynadığında gördüyse o şekilde biliyor.
Prime dönemlerinde oynadığım zaman metin 2 biraz bana çocuksu gelmişti. Ama oynanışı basitti. Bu benim kafamda pek oturmadı. Benim için sadece oyunun basitliği önemsizdi bundan zevk almam gerekirdi.
Kinght oynadığımda ilk başta çok karışık geldi. Fakat bir kaç yönden daha kaliteliydi. Savaşları özellikle fakat grafikleri bana hitap etmedi. Bir şeyler eksikti bende.
Silkroad oynadığımda anlayamama rağmen bir şeyler yolunda gidiyordu sanki. Grafikleri iyiydi, oyuncusu bereketliydi, ticaretten keyif almaya başlamıştım. Savaş kısmını henüz o günler pek görememiştim. Sadece Kervan için yapılan toplu katliamları gördüğümde tamam dedim benim oyunum bu.
Tabi bu kıyaslama lütfen şöyle yanlış algılanmasın. Başta dediğim gibi her oyunun oyuncu kitlesi kendi oyununu size övecektir. Buna hemfikiriz. Aslında onlar da haklı çünkü beğenmese veya bir geçmişi olmasa asla oynamazdı o oyunu.
Aslında söylenecek daha çok şey var fakat uzatmak istemem. Kafamda eleyerek bu konular daha ağır bastığı için yazdım.
Konu başlığında belirtildiği üzere bende şöyle bir yorum yapmak isterim. Öncelikle her iki oyunun hatta üç oyunun da (mt2, knight ve sro) prime dönemlerinde belirli bir süre zaafınca oynamış birisiyim. İşin DB taraflarına girmeden sadece kişisel bir oyuncu gözüyle bakıyorum. Zaten bu tip bir şeye başlarken önce player gözünden oyunun temel eğlendirici unsurlarına anlık verdiği tepkiler ölçülmez mi
Aslında bu soru temel olarak her oyunun kendi kitlesine sorulması gereken bir genelleme sorusu olduğunu düşünüyorum. Bu sayede genel bir grafik yardımıyla beğenilen-beğenilmeyen ve eğlendiriciliği konusunda hangisi daha ağır basıyor gibi sorusunun kaynağını bize basitçe gözler önüne serebilir. Ama maalesef böyle bir kaynağa hiç bir zaman ulaşamayabiliriz.
iMonarch'ın dediği bir şey çok dikkatimi çekti açıkcası. Gördüğüm bir kinght afiş tabelası içinde hayal dünyasına daldım dedi yanlış hatırlamıyorsam. Buna rağmen kişi yani sen, ben veya bir başkasının aslında neyi görürse görsün oynarken eğlenip zevk aldığı oyunun hayalini kuracaktır. Bende knight reklarından bir kaçını görebilme şansını yakalamıştım. Aynı şekilde benim de yorumum şöyle olmuştu. "Neden Silkroad için reklam yok?" diye kendime soru sormuştum. Sonradan halka duyrulmasını takdir ile karşılamıştım. Aslında bir çok oyunun halka duyrulması konusunda ağır bastığı ve zayıf kaldığı yönler var. Mesela metin 2 ve knight'ı hemen hemen herkes bilirken, silkroad dediğimiz zaman bir o kadar da bilinmiyor. Sadece oyuncuları ve arkadaşı oynadığında gördüyse o şekilde biliyor.
Prime dönemlerinde oynadığım zaman metin 2 biraz bana çocuksu gelmişti. Ama oynanışı basitti. Bu benim kafamda pek oturmadı. Benim için sadece oyunun basitliği önemsizdi bundan zevk almam gerekirdi.
Kinght oynadığımda ilk başta çok karışık geldi. Fakat bir kaç yönden daha kaliteliydi. Savaşları özellikle fakat grafikleri bana hitap etmedi. Bir şeyler eksikti bende.
Silkroad oynadığımda anlayamama rağmen bir şeyler yolunda gidiyordu sanki. Grafikleri iyiydi, oyuncusu bereketliydi, ticaretten keyif almaya başlamıştım. Savaş kısmını henüz o günler pek görememiştim. Sadece Kervan için yapılan toplu katliamları gördüğümde tamam dedim benim oyunum bu.
Tabi bu kıyaslama lütfen şöyle yanlış algılanmasın. Başta dediğim gibi her oyunun oyuncu kitlesi kendi oyununu size övecektir. Buna hemfikiriz. Aslında onlar da haklı çünkü beğenmese veya bir geçmişi olmasa asla oynamazdı o oyunu.
Aslında söylenecek daha çok şey var fakat uzatmak istemem. Kafamda eleyerek bu konular daha ağır bastığı için yazdım.
Güzel yorumunuz için teşekkürler hocam dediğiniz gibi mt2 ve knight reklamları hep o zamanlar her yerde gözüküyordu gerçekten. Ayrıca her oyuncu kitlesine sorsak gerçekten daha doğru olur yazınız gerçekten çok doğru çünkü gidip MT2 oynayan birine sorsanız şu güzel bu güzel grafiklerini bile belki savunur gelip knight veya silkroad'a bakınca "bunlar ne" der geçer yaniBu konular uzar da uzar. Çünkü herkes kendince haklı
Konu başlığında belirtildiği üzere bende şöyle bir yorum yapmak isterim. Öncelikle her iki oyunun hatta üç oyunun da (mt2, knight ve sro) prime dönemlerinde belirli bir süre zaafınca oynamış birisiyim. İşin DB taraflarına girmeden sadece kişisel bir oyuncu gözüyle bakıyorum. Zaten bu tip bir şeye başlarken önce player gözünden oyunun temel eğlendirici unsurlarına anlık verdiği tepkiler ölçülmez miBilmiyorum önceden böyleydi.
Ben hem Knight'a yıllarını hem de Silkroad'a yıllarını vermiş biri olarak bu konu hakkında az çok her şeylerini ele alarak ilk mesajda özellikle belirttim, bana kalırsa her oyunun gerçekten birbirine göre hem artıları hem eksileri çok fazla sayı da var ama bana kalırsa bir oyun yapabiliyor olsam hem Silkroad'ı hem Knight'ın belirli özelliklerini alırım bunları örnekleştirmek gerekirse. Alacağım şeyleri altta madde madde belirtmek isterim
Silkroad Online
- Grafik (Silkroad Online)
- Quest/Hikaye (Silkroad Online)
- World Map (Silkroad Online) (PVE olarak)
- Skill effectleri (Silkroad Online)
- Güvenlik (Silkroad Online) (Bunu yazma sebebim Knight Online tarafında anormal hileler olması.)
- Veritabanı (Yorumsuz @TALENT)
- Dungeon sistemi (FGW gibi harika bir şey KO tarafında yok.) (Draki diye bir şey var o da %10 %20 benzer yani.)
Knight Online
- Mekanikler (Knight Online) (PK olarak)
- Etkinlikler (Knight Online)
- F10/Power Up Store görünümü (Knight Online)
- Pazar Sistemi (Knight Online)
- Pet Sistemi (Oyundaki yerdeki bütün eşyaları pet tek bir seferde ve kaçırmadan toplayabiliyor.)
Not : Şuanlık aklıma bunlar geldi
Knight online pvp serverlara müdahele etmiyor ki bizdeki gamegami bencilce davranıyor siz silkroad reklam afişi verin gamegami mahkemeye verirBende knight reklarından bir kaçını görebilme şansını yakalamıştım. Aynı şekilde benim de yorumum şöyle olmuştu. "Neden Silkroad için reklam yok?" diye kendime soru sormuştum. Sonradan halka duyrulmasını takdir ile karşılamıştım.
Knight Online tarafında NTTGame ve MGAME tarafı müdahil olmuyor lakin youtube tarafında paylaşılan ve böyle private açmaya iteleyen videoları engelliyorlar diye biliyorum telif yoluyla.Knight online pvp serverlara müdahele etmiyor ki bizdeki gamegami bencilce davranıyor siz silkroad reklam afişi verin gamegami mahkemeye verir
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)