Hoşgeldin abi, ben de hoşgeldim. Adettendir, tanışma konusu hemen gelir gelmez açılmaz, aradan zaman geçmesi gerekiyor.
Üyelik ref: @SDClowen
Selam Furkan @sector1337; her yerde karşılaşıyoruz, iyisin umarım.![]()
Kimler geliyor kimler.
Hoşgeldin abi, ben de hoşgeldim. Adettendir, tanışma konusu hemen gelir gelmez açılmaz, aradan zaman geçmesi gerekiyor.
Baştan sona emek o yazı.hoşgeldin yazıyı okumadan geçtim ama![]()
Üye silindi 340
Kısaca bu kişi Apollo mu değilmi onu de bana miraç adamın nickini tanımıyorum ama Apollo sandım biranBaştan sona emek o yazı.Emeğe saygısızlık olmuş ama. ☺
SDClowen ‘den bahsediyorsan Apollo onların ekip arkadaşları ve SDC ile Sector arka planda iş çıkaran programcı arkadaşlar.Kısaca bu kişi Apollo mu değilmi onu de bana miraç adamın nickini tanımıyorum ama Apollo sandım biran
Aleyküm selam, sen de hoş geldin kardeşim. olabildiğince iyiyimHoşgeldin abi, ben de hoşgeldim. Adettendir, tanışma konusu hemen gelir gelmez açılmaz, aradan zaman geçmesi gerekiyor.
Önemi yok hocam kafana takma , keyfini çıkarözür dilerim reis ozaman kusura bakma![]()
Apollo değilim. 2006'dan beri hep SDClowen nickini kullandım her harfinin hayatım boyunca benimsediğim cümlesel bir karşılığı vardırKısaca bu kişi Apollo mu değilmi onu de bana miraç adamın nickini tanımıyorum ama Apollo sandım biran
vSRO.ORG; 5651 Sayılı Kanun kapsamında BTK tarafından onaylı Yer Sağlayıcı'dır.
Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur.
Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği BURADAN bildirebilirsiniz. İletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde gerekli işlemler yapılacaktır.