Oyun ici pazar ve ticaret botlari gelistirmek isteyen arkadaslar icin hazirladigim acik kaynak altyapiyi (BorsaBot) paylasmak istiyorum. Sistemin mimarisini tamamen moduler, enterprise duzeyde ve gelistirmeye acik sekilde kurguladim.
Sistem Nasil Calisiyor?Sistem temel olarak iki katmandan (C# ve Python) olusuyor ve kendi icinde yerel bir REST API uzerinden gecikmesiz haberlesiyor:
Projeyi forklayip uzerine kendi sistemlerinizi (ornegin Discord loglama, Telegram bildirim vs.) insa edebilirsiniz. Repoya yildiz (star) atarsaniz sevinirim. Koda veya yapiya dair sorulariniz olursa konu altindan elimden geldigince yardimci olurum.
Herkese iyi calismalar, iyi forumlar.
Sistem Nasil Calisiyor?Sistem temel olarak iki katmandan (C# ve Python) olusuyor ve kendi icinde yerel bir REST API uzerinden gecikmesiz haberlesiyor:
- C# Katmani (Ajan): Oyunun bellegini (memory) okuyarak etraftaki pazar verilerini, itemleri ve fiyatlari toplar. Ayni zamanda kullanici arayuzunu barindirir.
- Python Katmani (Beyin): Gelen bu verileri gecmis fiyatlarla karsilastirir, piyasa analizi yapar ve aninda "AL" veya "SAT" karari uretir.
- C# / WPF / .NET 8 (Modern arayuz, memory okuma ve paket islemleri)
- Python / FastAPI / Pandas (Hizli REST API, karar motoru ve veri analizi)
- SQLite (Hafif ve hizli fiyat veritabani)
- Bellek adreslerini (Pointer/Offset) Cheat Engine ile tespit etmek.
- Paket sifreleme anahtarini Wireshark ile bulmak.(Bu adimlarin nasil yapilacagini GitHub reposundaki README.md dosyasinda adim adim detaylandirdim, cok rahat cozebilirsiniz.)
Projeyi forklayip uzerine kendi sistemlerinizi (ornegin Discord loglama, Telegram bildirim vs.) insa edebilirsiniz. Repoya yildiz (star) atarsaniz sevinirim. Koda veya yapiya dair sorulariniz olursa konu altindan elimden geldigince yardimci olurum.
Herkese iyi calismalar, iyi forumlar.