vSRO Yardım Addons alınacaktır !!!

Thread owner
If you need updated plugins with support, contact them; you'd really end up getting scammed by resellers who have outdated plugins!
Hello friend, I am making a mobile game of Silkroad. I have all the files. The software development process is almost finished but the only thing I am missing is the Silkroad maps. That's why I need an add-on. Do you have it?

Hello friend, I am making a mobile game of Silkroad. I have all the files. The software development process is almost finished but the only thing I am missing is the Silkroad maps. That's why I need an add-on. Do you have it?

Yes....

avatar dress pet mobs gibi şeylerin eklentisi varsa ne kadara satıyorsun bilgi verir misin
Eklentilerim var hocam tam seti tamamlamadığım için şuan sizin istediğinizi karşılamaz. yakın zamanda tamamlayıp satışa sunacağım. Bsr, bms,ani,skl, eklentileri mevcut ama avatar için hepsinin birleştiği bir eklenti hazırlıyorum. Bittiğinde konusunu açacağım.

Eklentilerim var hocam tam seti tamamlamadığım için şuan sizin istediğinizi karşılamaz. yakın zamanda tamamlayıp satışa sunacağım. Bsr, bms,ani,skl, eklentileri mevcut ama avatar için hepsinin birleştiği bir eklenti hazırlıyorum. Bittiğinde konusunu açacağım.
tem olarak neler sağlıyor şuan elinde olanlar neler yapılabilir örnek özet geçersen sevinirim ve satışa ne zaman geçer

tem olarak neler sağlıyor şuan elinde olanlar neler yapılabilir örnek özet geçersen sevinirim ve satışa ne zaman geçer
ban, bms, bsr, bsk uzantıları avatar silah bina ne istersen her şeyi düzenler. silkroad dosyaları model, iskelet, doku, ve animasyonlardan oluşuyor bunların hepsini düzenleyebiliyor eklenti.

Avatar , pet mob gibi şeyleri söken eklenti bende var ücretsiz verebilirim size yardımlaşmak herşeyden önce geliyor benim için
teşekkür ederim link bırakırsanız sevinirim bahsettiğiniz eklentiler de düzenleme oluyor sanırım mesela pet avatar mob düzenlemeleri gibi ?

Thread owner
teşekkür ederim link bırakırsanız sevinirim bahsettiğiniz eklentiler de düzenleme oluyor sanırım mesela pet avatar mob düzenlemeleri gibi ?
Yani oyun içinden blandera söke bilirsin düzenleme yapılır mı nasıl yapılır ben onu bilmiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar