vSRO Çözüldü Air Mastery

pokemon__100

.
Aktiflik: 5%
100 mesaj
Thread owner
Merhaba arkadaşlar. Serverime Air Mastery eklemek istiyorum. GM mastery ekleme yöntemlerini izleyerek ekleme çalıştım ama oyunu açıp cliente start verince crash yiyorum. Db'ye refskill mastery'e ekleme yaptım. Media tarafında ise skillgroup ve skillmasterydata'ya da ekleme yaptım ama crash aldım. Skillgroup.txt'deki işaretlediğim kısımdaki id lerin ne anlama geldiğini bilmiyorum acaba o yüzden mi hata alıyorum ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    188.4 KB · Görüntüleme: 70
  • 2.png
    2.png
    249.7 KB · Görüntüleme: 59
  • 3.png
    3.png
    155.3 KB · Görüntüleme: 67
Çözüm
Sorun devam ediyorsa dump dosyasıni gönderin yardımcı olacağım
Yok hocam sorun çözüldü. Herkeste oluyor mu bilmiyorum ama bende özellikle skillmasterydata.txt'de bir alt satıra geçince satır bozulması oluyormuş. Diğer txt'lerde olmuyordu. Neyse, satır başı (CR) ve satır beslemesi (LF) karakterleri birlikte olması gerekiyormuş. Bende alt satıra geçince sadece LF olarak geçiyormuş. Onu düzeltince sorun kalktı. Buradan bana yardım eden Epvps'ten ƛssman'a çok teşekkür ediyorum.

Special thanks to ƛssman from Epvps 🙂👍
Thread owner
Konu güncel. Beyler yok mu mastery ekleme işinden anlayan eden ? :)
Ne yaparsam yapayım skillmasterydata.txt yi eklediğim zaman crash yiyorum.

Database : _Refskill
277ch_air_mastery255

Media:
skillgroup.txt
1 뇌기공타 277 풍뢰비공115 0 UIIT_STT_MASTERY_GROUP_AIR_0 skillgroup\china\pack_air_1.ddj
1 관통섬공 277 풍뢰비공115 1 UIIT_STT_MASTERY_GROUP_AIR_1 skillgroup\china\pack_air_2.ddj
1 풍뢰경공 277 풍뢰비공115 2 UIIT_STT_MASTERY_GROUP_AIR_2 skillgroup\china\pack_air_3.ddj
1 사자후 277 풍뢰비공115 3 UIIT_STT_MASTERY_GROUP_AIR_3 skillgroup\china\pack_air_4.ddj
1 정신집중술 277 풍뢰비공115 4 UIIT_STT_MASTERY_GROUP_AIR_4 skillgroup\china\pack_air_5.ddj
1 정신집중술 277 풍뢰비공115 5 UIIT_STT_MASTERY_GROUP_AIR_5 skillgroup\china\pack_air_6.ddj
1 뇌력공 277 풍뢰비공115 6 UIIT_STT_MASTERY_GROUP_AIR_6 skillgroup\china\pack_air_6.ddj
1 뇌천지공(패시브) 277 풍뢰비공115 7 UIIT_STT_MASTERY_GROUP_AIR_7 skillgroup\china\pack_air_6.ddj

skillmasterydata.txt -- bu txt yi iportladıgım zaman crash yiyorum.
277 AIR115 UIIT_STT_MASTERY_AIR 8 UIIT_STT_MASTERY_AIR_EXPLANATION UIIT_CTL_FORCE_SKILL 1 1 0 0 0 icon\skillmastery\china\mastery_air.ddj icon\skillmastery\china\mastery_air_focus.ddj

Yardım pls :)

Oyla 0
Thread owner
indir burdakiler gibi yap.
Deneyeceğim reis sağolasın.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

indir burdakiler gibi yap.
İndirip denedim yine crash aldım. Ama bu sefer farklı bir crash aldım. Önceki denememde start'a basar basmaz crash yiyordum. (Hem eu'da hem ch'de). Burdakileri deneyince oyuna girebildim ama oyuna girince çarda mastery gözükmedi. Ben de gözükmesi için ch çara refskillmastery'den AIR'in mastery id sini verdim ve tekrar denedim. Bu sefer start'a basınca yine crash yedim. Ancak bu seferkinde eu çara girebiliyorum. Önceki denememde hiçbir çara girmiyordum.

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (65).png
    Ekran Görüntüsü (65).png
    194.1 KB · Görüntüleme: 28
  • Ekran Görüntüsü (66).png
    Ekran Görüntüsü (66).png
    165.5 KB · Görüntüleme: 34
  • Ekran Görüntüsü (67).png
    Ekran Görüntüsü (67).png
    153.9 KB · Görüntüleme: 20
Oyla 0
Daha önce burdan eklemiştim çalışıyordu

Oyla 0
Thread owner
Daha önce burdan eklemiştim çalışıyordu
Hocam, ben de burdaki adımların hepsini yaptım. Önce oyuna hiç giremedim daha sonra @PortalDark 'ın attığı clienti indirip denedim. Onu deneyince refskillmastery'e eklediğim air'in mastery id sini (bendeki 1001) charskillmastery tablosunda air mastery vermek istediğim çara girince bu sefer verdiğim çara giremiyorum crash yiyorum ://

Oyla 0
Ğ
Hocam, ben de burdaki adımların hepsini yaptım. Önceki oyuna hiç giremedim daha sonra @PortalDark 'ın attığı clienti indirip denedim. Onu deneyince refskillmastery'e eklediğim air'in mastery id sini (bendeki 1001) charskillmastery tablosunda air mastery vermek istediğim çara girince bu sefer verdiğim çara giremiyorum crash yiyorum ://
hocam konu yorumlarında video var ordan izleyin adımlarınızı

Oyla 0
Thread owner
Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt