Alex'deki Egy Wapon Veren Npc yi nasıl taşıyabilirim kodunu bilen varmı ?
alexden almak istiyorum onu varmı bilen
alexden almak istiyorum onu varmı bilen
Öncelikle Verdiğin bilgi için teşekkür ederim Abi. Alex Kapalı Benm Clientte. açamadıgım için npc ismini bilmiyorum biliyorsan veya açıksa bakıp söyleme şansın varmı ?Bilgi vereyim... o bahsi geçen npc'den alış veriş sadece meslek kıyafeti ile mümkündür.
- Media/server_dep/silkroad/textdata yolundan.... textdata_object isimli txt'yi çıkartınız....
- Oyuna girip NPC'nin tam ismini öğrenip o ismi bu txt içinde aratınız.. Örnek ; olarak oyunda NPC'nin adı = Hunter Union Item Exchange manager Bakara
- Karşınıza çıkan sonucun solda bulunan CodeName kısmını alınız.. ( Örnek; NPC_SD_MERCHANT_CHANGER başında bulunan SN kısmını aramaya dahil etmeyiniz.
- NPC'yi koymak istediğiniz yere bir karakter bırakıp oyundan çıkınız.
- SQL'de New Query diyerek aşağıdaki Query'yi oraya yapıştırınız. Düzenleyiniz ve okutunuz. Oyuna restart atarak girdiğinizde işlem bitmiştir..
- NPC yönü ile ilgili arama motorlarında arama yaparsanız bir şeyler bulursunuz. Tab_RefNest tablosunda wInitalDir sütununda doğru açıyı girerek yönü ayarlayabilirsiniz.
Ben Direk Egy Talısman Card Exchange yi kast etmiştimDiğer yorumumun altına onu da ekledim. Gerisi sende @realmardinspor
vSRO.ORG; 5651 Sayılı Kanun kapsamında BTK tarafından onaylı Yer Sağlayıcı'dır.
Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur.
Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği BURADAN bildirebilirsiniz. İletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde gerekli işlemler yapılacaktır.