Merhaba, Angel Spirit ekledim her şeyi sorunsuz gözüküyor ama devili açmaya çalışınca dc veriyor. _RefMagicByItemOptLevel, _RefAbilityByItemOptLevel, _RefSkillByItemOptLevel bunların hepsinde gerekli eklemeleri yaptım ve HP/MP ve skill eşleşmeleri doğru sadece skilli açınca dc veriyor. Eklediğim skille ilgili bir eksik olmalı ama bir türlü bulamadım, yardımcı olabilecek var mı? _RefSkillByItemOptLevel'dan eski normal devil skillerine bağlayınca sorunsuz açıyor devili ama yeni Angel Spirit skill id'sine bağlayınca dc veriyor.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Angel Spirit ekledikten sonra skilli açarken DC sorunu
Oraya da gerekli eklemeleri yaptım ama zaten client tarafında hata olsa dc yerine client kapanırdı diye düşünüyorum şuan skilli açmaya çalışınca dc veriyor, client gitmiyorMerhaba changevisualeffect.txt içine eklemeniz gerekiyor kodunu
Oyla
0
Hepsi sorunsuz gözüküyor çünkü bu tablolar bildiğim kadarıyla devilin üzerindeki hp mp değerlerini ve hangi skillere bağlanacağını ayarlıyor. Dediğim gibi hp mp değerleri düzgün ve eski orjinal devil skilline bağlayınca sorunsuz açıyor. Yeni eklediğim angel spirit skillerinde problem olmalı ama birebir aynılar orjinalleriyle o yüzden tıkandım kaldım çözemedim bir türlü. Başka kontrol edilmesi gereken bir yer yok mudur?_RefAbilityByItemOptLevel , _RefSkillByItemOptLevel ve _RefMagicOptByItemOptLevel bu tabloları kontrol edin.
Oyla
0
DC veriyor, clientless atmıyor o yüzden clientta dump yok GS'de de bir hata basmıyorClientless mi oluyor yoksa DC mi veriyor
Oyla
0
Atladığın bir yer olmalı ve bu bir item skill üzerine geldiğinde sana dc veriyorsa , sağ tık yapıp açmayı denediğin yine DC veriyorsa bunun bağlantılı olduğu Skill>ItemID 'de sorun vardır.
Eşleştirmeyi baştan yapmalısın.
Eşleştirmeyi baştan yapmalısın.
Oyla
0
RefObjCommon ---db kısımları
Textdataobject ---media kısımları
- RefObjItem
- RefSkill
- RefSkillGroup
- RefAbilityByItemOptLevel
- RefMagicOptByItemOptLevel
- RefSkillByItemOptLevel
- Skilldata35000
- Skilldata35000enc
- CharacterVisualChange
- Skilleffect
- Itemdata45000
- Textdata_equip&skill
- RefAbilityByItemOptLevel (En Önemli)
- RefMagicOptByItemOptLevel (En Önemli)
- RefSkillByItemOptLevel (En Önemli)
Oyla
0
Hepsini kontrol ettim hiç bir sorun göremedim çözemedim sorunu, başka fikri olan varsa her türlü fikre açığım bu sorunu çözmek içinRefObjCommon ---db kısımları
- RefObjItem
- RefSkill
- RefSkillGroup
- RefAbilityByItemOptLevel
- RefMagicOptByItemOptLevel
- RefSkillByItemOptLevel
Alıntıdır: By Docent Prof Dr. " @AleriyaSama "
- Skilldata35000
- Skilldata35000enc
- CharacterVisualChange
- Skilleffect