vSRO Çözüldü Assoc Service 1 yapınca GameServer Certe düşüyor

realmardinspor

.
Aktiflik: 12%
500 mesaj Muhafız
Thread owner
Merhaba kardolar , eklediğim teleporttaki bir iki yere ışınlandıgım zaman dc veriyor , ve AssocServer kısmına eklediğim Eventleri eklediğim zaman gs rest attıgım zman certte kalıyor gs nedendir ?
Assoclara ekleyemediğim için de eventlere ışınlanamıyorum.

AssocGS Cert.png

GS HATA.png

DC.png

HATA2.png

Çözüm
Sorun çözülmüştür.

Başka bir oyunun içerisinde ki mapleri çekerken data.pk2 içerisinde ki eksik regioninfo.txt ve eksik .nvm dosyalarından dolayı RefRegion tablosunda kayıtlı verileri bulamadığı için GameServer.exe yüklenmiyordu Eksik dosyaları tamamlayınca açıldı GameServer.exe
Thread owner
Kontrol ediyorum hepsini.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

WorldID'lerin yanlış GS zaten hatayı basmış.
Sıfırdan ekledim hepsini baştan dikkatli şekilde.
HATA 1.png

Bu Ok ile işaretledigim yerleri service 1 yaptıgım zaman GameServer certte kalıyor.

Certte kaldıgı zaman bu hatayı basıyor. ama ben herşeyi doğru eklediğime eminim yani düşündüğüm kadarıyla :/
hata2.png

Bir yerde bir eksik var ama bulamıyorum.

Oyla 0
Thread owner
Oyla 0
Sorun çözülmüştür.

Başka bir oyunun içerisinde ki mapleri çekerken data.pk2 içerisinde ki eksik regioninfo.txt ve eksik .nvm dosyalarından dolayı RefRegion tablosunda kayıtlı verileri bulamadığı için GameServer.exe yüklenmiyordu Eksik dosyaları tamamlayınca açıldı GameServer.exe

Oyla 0
Çözüm
Thread owner
Sorun çözülmüştür.

Teşekkürler kanka allah razı olsun
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Refregion tablosunu kontrol edermisin bu cont da veri var mı ?
Çözüldü kardom teşekkür ederim değerli yorumun için

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt