vSRO Çözüldü Atack Petin Açma Leveli Nerden Değişir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rayn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rayn

.
Aktiflik: 1%
Çırak 50 mesaj
Thread owner
Bir atack petim var üzerinde bütün petlerde olduğu gibi 5 levelde açılır diyor ancak bu pet sadece 120 levelde açılıyor. Bunun levelini nereden düşürebilirim ?

Scroll un refobjcommondaki link id si refobjitem desc1_128 sutunu kaç levelde acılmasını istiyorsan ona göre ayarla db to media yap

Oyla 0
Thread owner
Scroll un refobjcommondaki link id si refobjitem desc1_128 sutunu kaç levelde acılmasını istiyorsan ona göre ayarla db to media yap
Diğer itemlerde yaptığım gibi bunuda denedim ama leveli bulamamıştım dediğin gibi baktım COS_P_CRAZY_PENGUIN14_120 yazıyor :(

Oyla 0
Desc1_128 peti ilk açılışta baslıyacagı pet codenamesini alır commondan 1 lvl olan petin codenamesini alıp oraya eklersen sorunun duzelir altta verdiğim örnekteki gibi
3.png

4.png

Oyla 0
Thread owner
Desc1_128 peti ilk açılışta baslıyacagı pet codenamesini alır commondan 1 lvl olan petin codenamesini alıp oraya eklersen sorunun duzelir altta verdiğim örnekteki gibi
3.png
4.png
1 değilde normalde 5 levelde sorunsuz açılan bir petinkini yapayım olur heralde.. çok teşekkür ederim eğer olursa hemen deniyorum :)
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Ayrıca bu petden bende 13 ayrı çeşit daha var ama onlarda bir sorun var bulamadım açınca client atıyor :(

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar