Paylaşım [🔥 KISA SÜRELİ BEDAVA] Hogwarts Legacy Epic Games'te Ücretsiz! (Bugün 18:00'a Kadar Al, Kalıcı Senin Olsun)

PortalDark

Sıkıldım

.
Aktiflik: 100%
3000 mesaj Lord
Thread owner
🚨 DEV FIRSAT KAÇMAZ! 🚨

🪄 HOGWARTS LEGACY TAMAMEN BEDAVA! 🪄

🔥 KISA SÜRELİ BEDAVA Hogwarts Legacy Epic Gameste Ücretsiz Bugün 1800a Kadar Al Kalıcı Senin O...jpg

⏳ SÜRE KISITLI: BUGÜN 18:00'DE BİTİYOR!

Normal fiyatı oldukça yüksek olan ve son yılların en iyi Açık Dünya RPG oyunlarından biri sayılan Hogwarts Legacy, Epic Games Store'da çok kısa bir süreliğine TAMAMEN ÜCRETSİZ oldu!

Eğer oyunu bugün Türkiye saati ile 18:00'a kadar kütüphanenize eklerseniz, oyun KALICI OLARAK SİZİN olacak. Herhangi bir abonelik gerektirmiyor, bir kez kütüphanenize eklemeniz yeterli. Alın ve sonsuza dek oynayın!

✨ Oyun Hakkında Kısaca
1800'lerin Hogwarts'ında geçen bu macerada kendi büyücünüzü yaratın, Hogsmeade ve Yasak Orman gibi tanıdık yerleri keşfedin, fantastik canavarlar evcilleştirin ve karanlık büyücülere karşı savaşın. Büyücülük dünyasının kaderi sizin ellerinizde!

🛒 Hemen Kütüphanene Ekle!

Fırsat kaçmadan hemen Epic Games hesabınıza giriş yapın ve oyunu bedava alın:

👉 ÜCRETSİZ ALMAK İÇİN BURAYA TIKLA (EPIC GAMES) 👈

Uyarı: Fırsat TSİ 18:00'da sona erecektir. Yoğunluktan dolayı site çökmeden veya hata vermeden önce kütüphanenize eklemeyi unutmayın. İyi oyunlar!

🚨 DEV FIRSAT KAÇMAZ! 🚨

🪄 HOGWARTS LEGACY TAMAMEN BEDAVA! 🪄

🔥 KISA SÜRELİ BEDAVA Hogwarts Legacy Epic Gameste Ücretsiz Bugün 1800a Kadar Al Kalıcı Senin O...jpg

⏳ SÜRE KISITLI: BUGÜN 18:00'DE BİTİYOR!

Normal fiyatı oldukça yüksek olan ve son yılların en iyi Açık Dünya RPG oyunlarından biri sayılan Hogwarts Legacy, Epic Games Store'da çok kısa bir süreliğine TAMAMEN ÜCRETSİZ oldu!

Eğer oyunu bugün Türkiye saati ile 18:00'a kadar kütüphanenize eklerseniz, oyun KALICI OLARAK SİZİN olacak. Herhangi bir abonelik gerektirmiyor, bir kez kütüphanenize eklemeniz yeterli. Alın ve sonsuza dek oynayın!

✨ Oyun Hakkında Kısaca
1800'lerin Hogwarts'ında geçen bu macerada kendi büyücünüzü yaratın, Hogsmeade ve Yasak Orman gibi tanıdık yerleri keşfedin, fantastik canavarlar evcilleştirin ve karanlık büyücülere karşı savaşın. Büyücülük dünyasının kaderi sizin ellerinizde!

🛒 Hemen Kütüphanene Ekle!

Fırsat kaçmadan hemen Epic Games hesabınıza giriş yapın ve oyunu bedava alın:

👉 ÜCRETSİZ ALMAK İÇİN BURAYA TIKLA (EPIC GAMES) 👈

Uyarı: Fırsat TSİ 18:00'da sona erecektir. Yoğunluktan dolayı site çökmeden veya hata vermeden önce kütüphanenize eklemeyi unutmayın. İyi oyunlar!
Bilgilendirme için teşekkürler Hakan geçen 3 4 ay öncesinde de ücretsiz olmuştu o zaman almıştım :D

Oyunun tamamını oynamış biri olarak kaçırmayın gayet güzel ve eğlenceliydi :)

Daha önce hiç Harry Potter film serisi izlememiştim.
Açıkçası bana biraz çocukça geliyordu ve ilgimi çekmiyordu.
Fakat Hogwartsı oynadıktan sonra fikrim tamamen değişti.
Oyunu o kadar beğendim ki iki kez baştan sona oynayıp bitirdim.
Hatta oyun bittikten sonra merak edip Harry Potter film serisini baştan sona izledim ve gerçekten neden bu kadar sevildiğini anladım.
Uzun yıllardır sadece SRO oynayan biri olarak söylüyorum farklı bir deneyim arıyorsanız bu oyuna kesinlikle şans verin.
@kovboi hala başlamadın kızıyorum sana bilesin.
🔥 KISA SÜRELİ BEDAVA Hogwarts Legacy Epic Gameste Ücretsiz Bugün 1800a Kadar Al Kalıcı Senin O...png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Geri
Üst Alt