Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Attack pet lv atlama sorunu
- Konuyu Başlatan sonerefe
- Başlangıç tarihi
GS ye gelen hatalar Mutate COS Failed!!! COS[42198] Lvl[1 -> 230]
3 ad lord attım pet 75 lv oldu returna bastıgım an çar bug da kalıyor aynı çara tekrarr girilmiyor
3 ad lord attım pet 75 lv oldu returna bastıgım an çar bug da kalıyor aynı çara tekrarr girilmiyor
Oyla
0
PetLevel yüksek %99 abi. Aklıma gelende oydu benim ama team attı arkadaş vakit bulup ilgilenemedim.Mob spawn rate yuksekmi
gameserver üzerinde hata kodu cıkıyormu genelde kırmızı ile yazar
pet lv senin lv den yüksekmi kontrol edermısın
Oyla
0
fahri abi pet lvl karakter lv den düşük yani şöyle söyleyeyim 100lv karakter ile 1 lord attım pet direk 75 lv oldu ardından return atınca karakter bug da kaldı ve giriş yapılmıyor
Oyla
0
Tekrar hızlı bir şekilde team alabilir miyim?fahri abi pet lvl karakter lv den düşük yani şöyle söyleyeyim 100lv karakter ile 1 lord attım pet direk 75 lv oldu ardından return atınca karakter bug da kaldı ve giriş yapılmıyor
Oyla
0
fahri abi pet lvl karakter lv den düşük yani şöyle söyleyeyim 100lv karakter ile 1 lord attım pet direk 75 lv oldu ardından return atınca karakter bug da kaldı ve giriş yapılmıyor
petin lv 50 lv düşür oyuna girmeyi dene dump dosyasını buraya at ve gameserverin fotosunu hata halindeyken kırmız yazı vardır
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)