vSRO Çözüldü Attack pet lv atlama sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sonerefe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sonerefe

Vsro database & client editör

.
.
Aktiflik: 7%
250 mesaj Lord
Thread owner
Arkadaşlar attack pet ekledim tabi database kodlarını başka petten aldım pet çalışır durumda ama lv atlayınca çar buga giriyor dc atıyor ve tekrar giriş olmuyor çara
nereleri kontrol etmem gerekir

Thread owner
GS ye gelen hatalar Mutate COS Failed!!! COS[42198] Lvl[1 -> 230]
3 ad lord attım pet 75 lv oldu returna bastıgım an çar bug da kalıyor aynı çara tekrarr girilmiyor

Oyla 0
Mob spawn rate yuksekmi
gameserver üzerinde hata kodu cıkıyormu genelde kırmızı ile yazar
pet lv senin lv den yüksekmi kontrol edermısın

Oyla 0
Mob spawn rate yuksekmi
gameserver üzerinde hata kodu cıkıyormu genelde kırmızı ile yazar
pet lv senin lv den yüksekmi kontrol edermısın
PetLevel yüksek %99 abi. Aklıma gelende oydu benim ama team attı arkadaş vakit bulup ilgilenemedim. :)

Oyla 0
Thread owner
fahri abi pet lvl karakter lv den düşük yani şöyle söyleyeyim 100lv karakter ile 1 lord attım pet direk 75 lv oldu ardından return atınca karakter bug da kaldı ve giriş yapılmıyor

Oyla 0
fahri abi pet lvl karakter lv den düşük yani şöyle söyleyeyim 100lv karakter ile 1 lord attım pet direk 75 lv oldu ardından return atınca karakter bug da kaldı ve giriş yapılmıyor
Tekrar hızlı bir şekilde team alabilir miyim?

Oyla 0

petin lv 50 lv düşür oyuna girmeyi dene dump dosyasını buraya at ve gameserverin fotosunu hata halindeyken kırmız yazı vardır

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar