Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kurulumu yaptım fakat certten böyle uzun yazılar çıkıp kapanıyor forumda bununla ilgili soru ve cevaplara bak o şekildede yaptım fakat çözüme ulaşamadım yardım edermisiniz ?
bakıpta çözüme beni ulaştıracak birisi olurmu ?
Herkese selamlar.Kurulum yaparken interntte çok aradığım fakat bir kaç gün içinde parça parça edindiğim bilgilerle kendi VDS sunucumun server kurulumunu tamamladım.
VDS sunucularda Windows üzerinden port açmanız yeterli olmuyor ek olarak sunucunuzun giriş panelinden de portları açmanız gerek.Ben AWS kullanıyorum ve daha önce AWS kurmuş birisi konu açmamış o yüzden çok zorlanmıştım.Microsoft Azure, Google Cloud vb tüm VDS sunucular için ayarlar aynıdır.Sunucuların kendi port sekmelerinden port açmanız gerekecek.Daha sonra ise herkesin sorun yaşadığı 2 adet IP mevcut.
1-Public IP 2-Private...
bu konuda birde bir arkadaşımızın yardımıyla sorunu çözüme ulaştırdık çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Herkese selamlar.Kurulum yaparken interntte çok aradığım fakat bir kaç gün içinde parça parça edindiğim bilgilerle kendi VDS sunucumun server kurulumunu tamamladım.
VDS sunucularda Windows üzerinden port açmanız yeterli olmuyor ek olarak sunucunuzun giriş panelinden de portları açmanız gerek.Ben AWS kullanıyorum ve daha önce AWS kurmuş birisi konu açmamış o yüzden çok zorlanmıştım.Microsoft Azure, Google Cloud vb tüm VDS sunucular için ayarlar aynıdır.Sunucuların kendi port sekmelerinden port açmanız gerekecek.Daha sonra ise herkesin sorun yaşadığı 2 adet IP mevcut.
1-Public IP 2-Private...
bu konuda birde bir arkadaşımızın yardımıyla sorunu çözüme ulaştırdık çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Guard gibi bir çok işlem yaparken sorunlar olabiliyor ücretsiz sunucularda çözdüğünüze sevindim günlük 10₺ değerinde tr sunucuları oluyor en azından vds bir sunucu olarak daha sağlıklı ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz
Guard gibi bir çok işlem yaparken sorunlar olabiliyor ücretsiz sunucularda çözdüğünüze sevindim günlük 10₺ değerinde tr sunucuları oluyor en azından vds bir sunucu olarak daha sağlıklı ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz
ben örnek verdim tr sunucu bir çok siteden temin edebilirsin ortalama edit için günlük 5-10 tl civarı denk geliyor aylık tabi 150-300 TL sunucu tr sunucuları fransaya göre daha ucuz
bence hiç gerek yok verilenlerin üstünde bir sistem ücretsiz olarak kullanıyorum 12 ay ücret ödemeden devam ediyorum bence gerek yok para vermeden kat be kat üstü bir ücretsiz hizmet alıyorum bence para dökmenin anlamı yok
İndirme Hızı ve yükleme hızı 5 GBIT/s
TR Bant: 1 GBIT/s
vSRO.ORG; 5651 Sayılı Kanun kapsamında BTK tarafından onaylı Yer Sağlayıcı'dır.
Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur.
Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği BURADAN bildirebilirsiniz. İletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde gerekli işlemler yapılacaktır.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.