vSRO Yardım Aws Amazon Sunucumda Cert Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nmutlutdiyen

.
Aktiflik: 2%
Çırak 50 mesaj
Thread owner
kurulumu yaptım fakat certten böyle uzun yazılar çıkıp kapanıyor forumda bununla ilgili soru ve cevaplara bak o şekildede yaptım fakat çözüme ulaşamadım yardım edermisiniz ?
bakıpta çözüme beni ulaştıracak birisi olurmu ?

Ekli dosyalar

• {8CE54EB2-7E7C-4B29-AB2A-1E899448C85A}.png
    {8CE54EB2-7E7C-4B29-AB2A-1E899448C85A}.png
    107.1 KB · Görüntüleme: 61
bence hiç gerek yok verilenlerin üstünde bir sistem ücretsiz olarak kullanıyorum 12 ay ücret ödemeden devam ediyorum :) bence gerek yok para vermeden kat be kat üstü bir ücretsiz hizmet alıyorum bence para dökmenin anlamı yok :)
İndirme Hızı ve yükleme hızı 5 GBIT/s
TR Bant: 1 GBIT/s
9st0led.png

Sence Gerek varmı ?
Sorun çözüldümü ?

Oyla 0
bence hiç gerek yok verilenlerin üstünde bir sistem ücretsiz olarak kullanıyorum 12 ay ücret ödemeden devam ediyorum :) bence gerek yok para vermeden kat be kat üstü bir ücretsiz hizmet alıyorum bence para dökmenin anlamı yok :)
İndirme Hızı ve yükleme hızı 5 GBIT/s
TR Bant: 1 GBIT/s
9st0led.png

Sence Gerek varmı ?
Kullanmaya devam et bakalım dostum ne zamana kadar sorunsuz bir şekilde devam eder görelim
1 guard kurabiliyormusun
2 aktif oyun açabilecekmisin bunlarda önemli
750 saat ücretsiz tek edit yapıcam diyorsan localde de edit zaten mevcut

Oyla 0
Thread owner
Kullanmaya devam et bakalım dostum ne zamana kadar sorunsuz bir şekilde devam eder görelim
1 guard kurabiliyormusun
2 aktif oyun açabilecekmisin bunlarda önemli
750 saat ücretsiz tek edit yapıcam diyorsan localde de edit zaten mevcut
4pc açık, 8 aydır açık sorunsuz bir şekilde hiç kapatmadım açılır rahat ol sen fazla dert etme benim anlamadığım sen durduk yere neyin tartışmasına giriyorsun öteki modlar bu konu hakkında soru bile sormadı fakat sorununu çözebildinmi diye soru sorarken sen ne gariptir ki bana guarddan falan bahsediyorsun guard dediğin yazılımdır her güvenlik yazılımıylada engellenebilir :) dert etme böyle şeyleri relax ol :) hadi iyi geceler ✋

Oyla 0
4pc açık, 8 aydır açık sorunsuz bir şekilde hiç kapatmadım açılır rahat ol sen fazla dert etme benim anlamadığım sen durduk yere neyin tartışmasına giriyorsun öteki modlar bu konu hakkında soru bile sormadı fakat sorununu çözebildinmi diye soru sorarken sen ne gariptir ki bana guarddan falan bahsediyorsun guard dediğin yazılımdır her güvenlik yazılımıylada engellenebilir :) dert etme böyle şeyleri relax ol :) hadi iyi geceler ✋
Aktif kullanan guardlar çalışıyormu diye merak ettim güzel sunucu dediğin için
aklıma takıldığı için test etttim uzaktan website panel veya guard gibi durum bağlantısı olmadı :)
tartışma olarak algınacak bir durum yok ☺️

Oyla 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar