vSRO Çözüldü baghdad ekleme konusunda ID karmaşası sorunu

Thread owner
hangi tabloları ekledin pc de değilim
eventzone,refGameWorld,refObjChar,RefobjCommon diğerleri hep birbirine bağlı yazılana göre IDlerden öğrenene kadar eklemek istemedim
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

@Thor sorun halen aktif ekleyemedik maalesef dosyalar baya eksik hem db tarafında hem data tarafında

eventzone,refGameWorld,refObjChar,RefobjCommon diğerleri hep birbirine bağlı yazılana göre IDlerden öğrenene kadar eklemek istemedim

@Thor sorun halen aktif ekleyemedik maalesef dosyalar baya eksik hem db tarafında hem data tarafında
Beraber yaparız olmadı

Thread owner
Bana bi dm atar mısın ordan iletişime geçelim? Aynen yarın beraber yapalım

Beraber yaparız olmadı
Müsaitsen tabi

Konu çözüldü arkadaşlar @Dorth unda yardımlarıyla mantığını çözdüm . Başlıkta dediğim gibi karmaşık olsada yavaş yavaş ilerledikçe ne nereye denk geliyo karmaşa çözülüyo herkese teşekkürler

Bana bi dm atar mısın ordan iletişime geçelim? Aynen yarın beraber yapalım

Müsaitsen tabi

Konu çözüldü arkadaşlar @Dorth unda yardımlarıyla mantığını çözdüm . Başlıkta dediğim gibi karmaşık olsada yavaş yavaş ilerledikçe ne nereye denk geliyo karmaşa çözülüyo herkese teşekkürler
Ben de eklemek istiyorum bahsedilen konudaki dosyalarla mı eklediniz? Eksik vs falan var mı? Ben de anlamadım çok karışık geldi bana ya :/

Merhaba arkadaşlar. Yeni konu açmayayım dedim. Map'ı eklerken ;
"_TeleLink tablosunda Column isimlerine bakarak ID'leri kendinize göre düzenlemelisiniz.(Owner Teleport, Target Teleport)"

Bu kısımda takıldım. Teleporttaki ID kısmı Telelinkteki OwnerTeleport kısmına denk geliyor galiba. OwnerTeleport'u bu şekilde kendime göre düzenleyebilirim ancak TargetTeleport kısmını neye göre düzenleyecem? Rastgele mi yazmam lazım yoksa TargetTeleport kısmının da bağlı olduğu bir tablo var mı? Bu kısmı çözemedim. Buraya kadar olan kısımları kendi id lerime göre düzenleyip sql e ekledim ama burada tıkandım. Bu konuda yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt