Merhaba arkadaşlar bir charın bankaya koyduğu itemleri nasıl görebilirim veya o itemi nasıl silebilirim ?
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Bankadaki itemi görme
- Konuyu Başlatan voldemort46
- Başlangıç tarihi
Çözüm
öncelikle aradığınız şey nedir tam olarak onu belirtirseniz yardımcı olayım.Karakterlerin bankasında bulunan itemlerimi görmek istiyorunuz yoksa kullandığınız guard ın kullanıcılara sunduğu chest sistemi içerisindeki itemleri mi kontrol etmek istiyorsunuz?Banka bilgileri hangi tabloda tutuluyor onu öğrensem SQL sorgusunu yazacagim ama bulamadım tabloyu
Banka içinse;
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
sorgu kodunu...
vSRO Paylaşım Konu 'Vsro Karakterden Item Silme (Query)'
Herkese Merhaba
bugün sizlere
_SEEK_N_DESTROY_ITEM aksine CharID Bazlı çalışan bir Query paylaşmak istiyorum..
-Inventory
-Chest
-PET
-Bulunduğu Guild'in Bankası
heryerden silmektedir.
Çalıştırmak için
bugün sizlere
_SEEK_N_DESTROY_ITEM aksine CharID Bazlı çalışan bir Query paylaşmak istiyorum..
-Inventory
-Chest
-PET
heryerden silmektedir.
Çalıştırmak için
- Frenory
- Cevaplar: 133
- Forum: VSRO Kod Paylaşımları
Oyla
0
Bu silmek için sanırım ben bankasında ki itemleri görmek istiyorum bu mümkün müvSRO Paylaşım Konu 'Vsro Karakterden Item Silme (Query)'
Herkese Merhaba
bugün sizlere
-Inventory
-Chest
-PET
heryerden silmektedir.
Çalıştırmak için
- Frenory
- Cevaplar: 133
- Forum: VSRO Kod Paylaşımları
Oyla
0
Merhaba,Aslında size paylaşılan silme prosedürünün içerisinde bankanın içeriğini görmenizi sağlayacak kodlar var buradan yola çıkıp bankadaki itemleri görebileceğiniz bir kod yazabilirsiniz.
Oyla
0
Merhaba chest olan kısım banka mi oluyorMerhaba,Aslında size paylaşılan silme prosedürünün içerisinde bankanın içeriğini görmenizi sağlayacak kodlar var buradan yola çıkıp bankadaki itemleri görebileceğiniz bir kod yazabilirsiniz.
Oyla
0
hayır chest banka olmuyor guardların kullandığı oyuncuların hızlıca erişebildiği sandık oluyor ve oyuncuların chestindeki itemlere erişebilmek için kullandığınız guard ın veritabanında bulunan chect tablosunda düzenleme yapabilir hızlı erişmek için bir select*from... sorgu kodu yazıp istediğiniz oyuncunun chestindeki itemi görebilirsiniz. Örneğin aşağıdaki kod gibi;Merhaba chest olan kısım banka mi oluyor
Oyla
0
Bankadaki itemleri göremiyor muyum yani hocamhayır chest banka olmuyor guardların kullandığı oyuncuların hızlıca erişebildiği sandık oluyor ve oyuncuların chestindeki itemlere erişebilmek için kullandığınız guard ın veritabanında bulunan chect tablosunda düzenleme yapabilir hızlı erişmek için bir select*from... sorgu kodu yazıp istediğiniz oyuncunun chestindeki itemi görebilirsiniz. Örneğin aşağıdaki kod gibi;
Oyla
0
hayır gerekli sorgu kodunu yazarsanız istediğiniz alanı görebilirsiniz karakterin chesti ve bankasını görebilirisiniz. Bu biraz da sql bilginiz ve sorgu yazma becerinize bağlı bu durum.Bankadaki itemleri göremiyor muyum yani hocam
Oyla
0
Banka bilgileri hangi tabloda tutuluyor onu öğrensem SQL sorgusunu yazacagim ama bulamadım tabloyuhayır gerekli sorgu kodunu yazarsanız istediğiniz alanı görebilirsiniz karakterin chesti ve bankasını görebilirisiniz. Bu biraz da sql bilginiz ve sorgu yazma becerinize bağlı bu durum.
Oyla
0
öncelikle aradığınız şey nedir tam olarak onu belirtirseniz yardımcı olayım.Karakterlerin bankasında bulunan itemlerimi görmek istiyorunuz yoksa kullandığınız guard ın kullanıcılara sunduğu chest sistemi içerisindeki itemleri mi kontrol etmek istiyorsunuz?Banka bilgileri hangi tabloda tutuluyor onu öğrensem SQL sorgusunu yazacagim ama bulamadım tabloyu
Banka içinse;
sorgu kodunu kullanabilir oradan yola çıkıp farklı sorgular yazabilirsiniz.
Oyla
0
Çözüm
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)