vSRO Çözüldü Başlangıç item

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kerimdag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kerimdag

İyilik iyidir

.
.
Aktiflik: 22%
250 mesaj
Thread owner
merhaba arkadaşlar başlangıç itemi vermek üzerine bir çok konu var fakat o itemi sadece açılan 1 tane karaktere verme diğerlerine engellemeyi bulamadım bi arkadaş yazmış fakat bu işlerde acemi olduğumdan tam anlayamadım ve yapamadım detaylı bir şekilde anlatabilecek varmıdır acaba

merhaba arkadaşlar başlangıç itemi vermek üzerine bir çok konu var fakat o itemi sadece açılan 1 tane karaktere verme diğerlerine engellemeyi bulamadım bi arkadaş yazmış fakat bu işlerde acemi olduğumdan tam anlayamadım ve yapamadım detaylı bir şekilde anlatabilecek varmıdır acaba
Bu prosedürle alakalı galiba _AddNewChar'daki öyle hatırlıyordum ben şuan aklıma gelmedi gelirse tekrar konuya çözümünü yazarım.

Oyla 0
Thread owner
Bu prosedürle alakalı galiba _AddNewChar'daki öyle hatırlıyordum ben şuan aklıma gelmedi gelirse tekrar konuya çözümünü yazarım.
evet başlangıç ayarları ordan yapılıyor başlangıç goldu spsi itemi ayarladım ama işte tek sıkıntı aynı ıd üzerinden kurulan tüm hesaplara veriyor

Oyla 0
Thread owner
evet kardesım o exed yazan kısma itemleri kodun oraya yapıstır acıklamada yazdım
böyle bi hata alıyorum hocam
1650815991449.png

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt