Merhaba arkadaşlar. BDO Private dosyalarıyla uğraşanlar varsa kendimce basit bir viewer programı yaptım (programlama bilgim hiç yok bu arada). Programın içine karakterin giyeceği silah,armor,costume gibi item gruplarını ve bu itemleri gm çarınızda üretmek için gerekli gm kodlarını koydum. Ayrıca düzenlenebilir bir not kısmı da ekledim. Yaklaşık 2 haftadır çok uğraşmama rağmen programlama bilgim olmadığı için bu kadar sürede çok basit bir program oldu. Yapabilirsem programı geliştirmeye devam edeceğim. Şu an programda çoğu şey eksik ve kullanışlılık bakımından bazı geliştirmelere ihtiyacı olabilir. Dediğim gibi yapabildiğim ölçüde geliştirmeye çalışacağım fırsat buldukça.
Not: Programın exe'si dist klasörünün içindedir.
Not2: Virustotal'de 2 tane virüs görünüyor ama false pozitif olduğunu düşünüyorum. Defalarca denememe rağmen derleme sırasında oluşuyor. Ama dediğim gibi bence önemsiz virüsler ama siz yine de kullanmadan önce bir antivirüs ile taratabilirsiniz.
Not3: Programda kategoride item görünmeme gibi bir bug olursa kapatıp tekrar açınca düzeliyor.
Not4: İlk etapta şu kategoriler boş (ileride geliştirebilirsem düzeltmeye çalışacağım):
-Equipment kategorisindeki Lightstones kısmı
-Costume kategorisindeki Functional Clothes kısmı
Not5: Bazı itemler programda olmayabilir (ileride fixlenecek).
Not: Programın exe'si dist klasörünün içindedir.
Not2: Virustotal'de 2 tane virüs görünüyor ama false pozitif olduğunu düşünüyorum. Defalarca denememe rağmen derleme sırasında oluşuyor. Ama dediğim gibi bence önemsiz virüsler ama siz yine de kullanmadan önce bir antivirüs ile taratabilirsiniz.
Not3: Programda kategoride item görünmeme gibi bir bug olursa kapatıp tekrar açınca düzeliyor.
Not4: İlk etapta şu kategoriler boş (ileride geliştirebilirsem düzeltmeye çalışacağım):
-Equipment kategorisindeki Lightstones kısmı
-Costume kategorisindeki Functional Clothes kısmı
Not5: Bazı itemler programda olmayabilir (ileride fixlenecek).
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.