THANKSArşivimde bulunmakta olan elimin altında olan bir vsro 120 cap databaseyi sizin ile paylaşmak istiyorum arşivi açıyım sizinde yararlanmanız için paylaşımda bulunayım dedim burda ve internet ortamında databaseye rastlamadığım için paylaşmak istedim uzun zaman olmuş bu databaseyi kaldırmışlar internetten sanırım denemek ve eğlenmek isteyenlere ben bir ara kurmuştum içinde glowdan tut herşey vardı sanırım maxiguard guardlı idi galiba neyse kısaca herkez yararlansın diye paylaşayım dedim arşivde boş boş duruyordu
77 değreye kadar desteği varmış bir tane görsel bırakıcam deneyen olursa daha fazla görsel paylaşabilir
Dosya içeriğinde panelde mevcutmuş
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
120 Cap BestSRo - 120 Cap
- Konuyu Başlatan Mico
- Başlangıç tarihi
-
- Etiketler
- 120cap 120cap database best sro 120
thanks
thnxxxxxxxxxI would like to share with you a vsro 120 cap database that I have in my archive. I decided to open the archive and share it here for you to benefit from. I wanted to share it because I couldn't find the database on the internet. It's been a long time since they removed it from the internet. I think it's for those who want to try it and have fun. I installed it a while ago. It had everything from glow to everything. I think it was maxiguard. Anyway, I wanted to share it so everyone can benefit from it. It was just sitting there in the archive.
It supports up to 77 values. I will leave a visual. If anyone tries it, they can share more visuals.
The file content is available in the panel
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
teşekkürlerArşivimde bulunmakta olan elimin altında olan bir vsro 120 cap databaseyi sizin ile paylaşmak istiyorum arşivi açıyım sizinde yararlanmanız için paylaşımda bulunayım dedim burda ve internet ortamında databaseye rastlamadığım için paylaşmak istedim uzun zaman olmuş bu databaseyi kaldırmışlar internetten sanırım denemek ve eğlenmek isteyenlere ben bir ara kurmuştum içinde glowdan tut herşey vardı sanırım maxiguard guardlı idi galiba neyse kısaca herkez yararlansın diye paylaşayım dedim arşivde boş boş duruyordu
77 değreye kadar desteği varmış bir tane görsel bırakıcam deneyen olursa daha fazla görsel paylaşabilir
grracias
süperArşivimde bulunmakta olan elimin altında olan bir vsro 120 cap databaseyi sizin ile paylaşmak istiyorum arşivi açıyım sizinde yararlanmanız için paylaşımda bulunayım dedim burda ve internet ortamında databaseye rastlamadığım için paylaşmak istedim uzun zaman olmuş bu databaseyi kaldırmışlar internetten sanırım denemek ve eğlenmek isteyenlere ben bir ara kurmuştum içinde glowdan tut herşey vardı sanırım maxiguard guardlı idi galiba neyse kısaca herkez yararlansın diye paylaşayım dedim arşivde boş boş duruyordu
TEŞEKKÜRLERArşivimde bulunmakta olan elimin altında olan bir vsro 120 cap databaseyi sizin ile paylaşmak istiyorum arşivi açıyım sizinde yararlanmanız için paylaşımda bulunayım dedim burda ve internet ortamında databaseye rastlamadığım için paylaşmak istedim uzun zaman olmuş bu databaseyi kaldırmışlar internetten sanırım denemek ve eğlenmek isteyenlere ben bir ara kurmuştum içinde glowdan tut herşey vardı sanırım maxiguard guardlı idi galiba neyse kısaca herkez yararlansın diye paylaşayım dedim arşivde boş boş duruyordu
I'll upload some images of the game to see what it has.Arşivimde bulunmakta olan elimin altında olan bir vsro 120 cap databaseyi sizin ile paylaşmak istiyorum arşivi açıyım sizinde yararlanmanız için paylaşımda bulunayım dedim burda ve internet ortamında databaseye rastlamadığım için paylaşmak istedim uzun zaman olmuş bu databaseyi kaldırmışlar internetten sanırım denemek ve eğlenmek isteyenlere ben bir ara kurmuştum içinde glowdan tut herşey vardı sanırım maxiguard guardlı idi galiba neyse kısaca herkez yararlansın diye paylaşayım dedim arşivde boş boş duruyordu
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)