iSRO-R Çözüldü Bitmax-R Filter DB Connection Failled

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan redbow1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

redbow1

.
Aktiflik: 1%
Şovalye 50 mesaj
Web sitesi
www.globaltp.com.tr
Thread owner
Öncellikle herkese iyi forumlar.

Bir noktada takıldım ve yardıma ihtiyacım var bitmax filter konusunda.

takıldığım noktada. filter db connection failed hatası alıyorum
sqlconfig dosyasını düzenledim shard ve agent manager açıyorum ama gs den sonra bu hatayı alıyorum.
dll yi gs ye aktardım ama yinede hata devam ediyor neden olabilir?
Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler şimdiden iyi eğlenceler iyi forumlar.

1777330033889.png

Hocam şu resimde ok işareti ile gösterdiğim reload SR_ShardManager ve SR_GameServer kısmına basınca problem çözülebilir.

sql.png

are you the one who make it down? Could you tell me how can we use this?
cmd
powershell vb tarzı script vbs komutlarını devre dışı bırakırsan gpedit.mscden iyi olur çünkü dll de kod var o kodu yazıp veya tam incelemedim o kodu gönderip exelere shutdown vb çektiriyordu sanırım ama cmd powershell javascript vb gibi şeyleri komple kapatırsan cmd yi kulanamayacaksın ama olsun program sorunsuz çalışır :D
Sırf para kazanmak için kod eklemiş programa

sözde eksiksiz birisinin sourcesini paylaşacaktı hala paylaşmadı (rigid filter)

@Ahmedbadrbedo

cmd
powershell vb tarzı script vbs komutlarını devre dışı bırakırsan gpedit.mscden iyi olur çünkü dll de kod var o kodu yazıp veya tam incelemedim o kodu gönderip exelere shutdown vb çektiriyordu sanırım ama cmd powershell javascript vb gibi şeyleri komple kapatırsan cmd yi kulanamayacaksın ama olsun program sorunsuz çalışır :D

@Ahmedbadrbedo
hocam istemiyorsa kullanmam sıkıntı yok, zaten bana sadece dps meter lazım o da onda yoktu zaten. Fakat yine de bilgilendirme için sağ olasın :)

cmd

@Ahmedbadrbedo
even if you did that

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt