vSRO Çözüldü Bu konu üzerinde Bana yardımcı olabilir misiniz zerk açıldığında bu patlamalar çıkmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haso159
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haso159

.
Aktiflik: 2%
Şovalye 100 mesaj
Thread owner
bir şey soracağım bu skilleffect içinden unique vurduğumda içinde patlamalar çıkıyor onları nasıl kapatabilirim mesela şu şekil

zerk açıldığında bu patlamalar çıkmıyor

Wizard shot.efp yazan yerlere none.efp yaptıgımda hata veriyor bunun bir çözümü var mıdır

Ekli dosyalar

• Adsız444.png
    Adsız444.png
    188 KB · Görüntüleme: 63
  • skilleffect.txt
    skilleffect.txt
    4.1 MB · Görüntüleme: 6
Çözüm
Ama adam hiçbirşey gözükmesin demiyor ki oradaki o efekti istemiyor sadece. Ama o efekt de efp de gömülü olduğundan onu kaldırmak zor diye düşünüyorum. Yanılıyorsam beni uyarın sonuçta bu işin uzmanı değilim 🙂
Hayır particles efekti silmesine gerek yok skilleffect.txt gözden kaçırdığı var düzgün şekilde yapılırsa gözükmez
Kendi skilleffect.txt'ni yedekleyip başka bir clientin skilleffect.txt içinden değiştirmek istediğin skilin efektini al.

Oyla 0
skilleffect.txt dosyasında ilgili skili aratın ve sağ tarafında skillismi.efp yazan yerlere none yazmanız yeter örneğin skil_cast_foot_lightning.efp= none ama dikkat edin sadece skill isimlerini none yapin ve boşluklara dikkat edip oyununuza inject yapın.

Oyla 0
Thread owner
Kendi skilleffect.txt'ni yedekleyip başka bir clientin skilleffect.txt içinden değiştirmek istediğin skilin efektini al.
skili efektlerini Zaten kapattım sadece onun içinde vurduğumda her skili de patlamalar oluyor uniq içinde onları kapatmak istiyorum
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

skilleffect.txt dosyasında ilgili skili aratın ve sağ tarafında skillismi.efp yazan yerlere none yazmanız yeter örneğin skil_cast_foot_lightning.efp= none ama dikkat edin sadece skill isimlerini none yapin ve boşluklara dikkat edip oyununuza inject yapın.
skili efektlerini Zaten kapattım sadece onun içinde vurduğumda her skili de patlamalar oluyor uniq içinde onları kapatmak istiyorum

bir şey soracağım bu skilleffect içinden unique vurduğumda içinde patlamalar çıkıyor onları nasıl kapatabilirim mesela şu şekil
buradaki patlamalar nasıl kapatabilirim

Ekli dosyalar

• SRO[2025-09-10 16-20-09]_37.jpg
    SRO[2025-09-10 16-20-09]_37.jpg
    25.1 KB · Görüntüleme: 69
Oyla 0

buradaki patlamalar nasıl kapatabilirim
Oda aynı şekil kaçırdığıniz nokta var shot olanların hepsini kapatacaksiniz

Oyla 0
Thread owner

Ekli dosyalar

Oyla 0
Farklı skill vardır gözden kaçırdığın skilleffect.txt yedeğini alıp içerisinde skill/europe ve skill/china seçip tümünü none ile değiştirip dene sorun cozulse demekki gözden kaçırdığın skill vardır.

Oyla 0
yaptım ama aynı hala
Deneme yanılma yöntemi ile hangi skili atıyorsan o skilin shot yazan satırlarını tek tek sil. Ben yeni skill eklemiştim. Tek skillde 2 efekt vardı. Ancak skill karelenmiş şekilde efekt atıyordu. (efektin 1 tanesi). Shot yazan kısımları tek tek sildim ve o karelenmeye sebep olan efekt gitti. Tabi her skillde işe yarar mı bilmem

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt