give me ur discord, I will tell uC-SRO’ya kıyasla VSRO 274 Files hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cSRO Yardım C-SRO - ® Bilgi Talebi
- Konuyu Başlatan iMonarch
- Başlangıç tarihi
Hanami ekibinde Event Manager/Supporterlardan biriyim ama yıllardır Hanami ekibinin CSRO-R için yaptığı şeylerden haberdarım ve oyunu baştan 124 levela kadar elle tek tek test etme imkanımda oldu. CSRO-R öyle bir sürüm ki burada bug olması imkansız dediğiniz yerden bir şey çıkar ne yazık ki. Sızdırılan Hanami CSRO-R dosyaları tamamen fixli değildir halen bizim görmediğimiz bir çok hata mevcut olduğunu düşünüyorum çünkü ISRO-R ile açılan Hanami sürümünde bile 200 - 300 kişinin testlerinden sonra o kadar hata meydana çıktı ki anlatamam ondan dolayı o dosyaları bir çok kişi denemeden/test etmeden belirli bir şey demek mümkün değildir. @iMonarch Ozan hocamın CSRO-R tarafına olan ilgisini telefondan birebir olarak konuşmuştum güzel bir gayretle çok güzel yerlere gelinebilir şimdiden başarılar dilerim![]()
Şöyle ki 120 cap original yeni job sistemi var, yeni bazı Silkroad-r özellikler ekli fakat tam anlamı ile rigid gibi değil. Mesela yeni job sistemi olmasına rağmen fellow pet sistemi yok, petler bizim eski sistem. Biraz böyle ortaya karışık. Bu arada bu yamalı falan değil, o anki vietnam yayıncısıda bu şekilde patchler gelmiş. Yeni skill sistemi mesela yok. Oda çok garip ama stabil bir files ve vsro 110 cap fileslara çok benziyor çünkü arkada çok fazla versiyon farkı yok.VSRO v274 diye bir şey varmış ve ben onu atlamış mıyım? Ne seviyede o files?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Ben bayağı bir kurcaladım hocam merak ettiğin varsa sor cevaplıyım.C-SRO’ya kıyasla VSRO 274 Files hakkında bilgi sahibi olan var mı?
önemli bulduklarını yazabilirsinŞöyle ki 120 cap original yeni job sistemi var, yeni bazı Silkroad-r özellikler ekli fakat tam anlamı ile rigid gibi değil. Mesela yeni job sistemi olmasına rağmen fellow pet sistemi yok, petler bizim eski sistem. Biraz böyle ortaya karışık. Bu arada bu yamalı falan değil, o anki vietnam yayıncısıda bu şekilde patchler gelmiş. Yeni skill sistemi mesela yok. Oda çok garip ama stabil bir files ve vsro 110 cap fileslara çok benziyor çünkü arkada çok fazla versiyon farkı yok.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Ben bayağı bir kurcaladım hocam merak ettiğin varsa sor cevaplıyım.
Fellow sistemi zaten vasat, olmasa da olur. Skill sisteminin v188 ile aynı olması güzel esasen. Zaten birleştirilebiliyor. Eski halinin seçenek olarak verilebilmesi daha bile olumlu olabilir. Yamasız olması da bir artı. Önemli olan yeni job sistemi ve bir kaç küçük detaylar. Bu bağlamda csrodan daha fazla ısınmış olabiliriz vsro274'e.Şöyle ki 120 cap original yeni job sistemi var, yeni bazı Silkroad-r özellikler ekli fakat tam anlamı ile rigid gibi değil. Mesela yeni job sistemi olmasına rağmen fellow pet sistemi yok, petler bizim eski sistem. Biraz böyle ortaya karışık. Bu arada bu yamalı falan değil, o anki vietnam yayıncısıda bu şekilde patchler gelmiş. Yeni skill sistemi mesela yok. Oda çok garip ama stabil bir files ve vsro 110 cap fileslara çok benziyor çünkü arkada çok fazla versiyon farkı yok.
Bilgi için çok teşekkür ederim.
İnternette x bir kişinin "bende vsro 274 var" şeklinde ortaya laf atmasının ardından y bir kişinin "ben paylaşacağım" diyerek paylaştığı dolaşıyordu zamanında. Ardından x kişi "ben 1.274 var diye boş bir laf attım, sende nasıl gerçekten var olabilir?" şeklinde tartışma yaratmıştı. O olayın detaylarını da biliyor muyuz?
Ahaha yok bilgim yok ama v274 csro-r daha stabil ve yapısı vsro v188 çok benziyor. O yüzden bence csro-r yerine ona yoğunlaşmak daha mantıklı.Fellow sistemi zaten vasat, olmasa da olur. Skill sisteminin v188 ile aynı olması güzel esasen. Zaten birleştirilebiliyor. Eski halinin seçenek olarak verilebilmesi daha bile olumlu olabilir. Yamasız olması da bir artı. Önemli olan yeni job sistemi ve bir kaç küçük detaylar. Bu bağlamda csrodan daha fazla ısınmış olabiliriz vsro274'e.
Bilgi için çok teşekkür ederim.
İnternette x bir kişinin "bende vsro 274 var" şeklinde ortaya laf atmasının ardından y bir kişinin "ben paylaşacağım" diyerek paylaştığı dolaşıyordu zamanında. Ardından x kişi "ben 1.274 var diye boş bir laf attım, sende nasıl gerçekten var olabilir?" şeklinde tartışma yaratmıştı. O olayın detaylarını da biliyor muyuz?
ufak bir not olarak eklemek istiyorum bot önemli bir faktör bildiğim kadarıyla v274 bot yok ve macro çok iyi bir sistem eğer böyle bir işe girişecekseniz mutlaka olmalı
nice bro thankMerhaba değerli arkadaşlar,
Veritabanlarının sızdırılmasıyla birlikte birçok geliştirici ve server sahibi vSRO, kSRO, jSRO, thSRO, iSRO ve cSRO gibi farklı sürümlere yöneldi.
Özellikle vSRO kurulumunun basit ve derlenebilir olması nedeniyle tahminimce en çok tercih edilen sürüm oldu.
RIGID sızıntısı sonrasında yalnızca tek bir SHARD veritabanı paylaşılmıştı.
Ancak bu shard üzerinden bağlantı kuran bazı global geliştiriciler, zamanla diğer kaynaklara da erişim sağladı.
Bunun sonucunda bugün ISRO-R, güncel ve aktif şekilde oynatılır hale geldi.
Şu an ISRO-R üzerinde birden fazla kişinin çalıştığı açıkça görülüyor.
Hatta bu sürüme özel filter satışları dahi mevcut.
Ben C-SRO-R’ye geçiş yapmayı planlıyorum.
Gerekli tüm ayarlamaları ufak ufak tamamlamaya çalışıyorum eksiklerim elbette var açıkçası şu anki durumdan fazlasıyla memnunum.
Özellikle en buglı en sorunlu hâli benim için daha cazip çünkü tüm problemlerine çözüm üretebileceğimi düşünüyorum.
Bu noktada sizlerden tek ricam, C-SRO-R ile ilgili bug, exploit, performans, güvenlik veya stabilite sorunları ne varsa, konu altına detaylı şekilde paylaşmanız.
Genel kanı şu yönde
Ancak benim asıl merak ettiğim şey şu
Bu bahsedilen sorunlar tam olarak neler?
Bu doğrultuda net cevaplar aradığım sorular şunlar
(1) → Tercih açısından cSRO v274 mü, iSRO v234 mü?
(2) → iSRO files neden bu kadar hype aldı da cSRO files zamanla geri planda kaldı?
(3) → cSRO files, vSRO’daki gibi gerçekten el değmemiş (clean) bir şekilde hiç paylaşılmadı mı?
(4) → iSRO files’in clean hâli çok az kişide olmasına rağmen, bu dosyalara duyulan güvenin kaynağı nedir?
Tecrübeli arkadaşların somut örnekler, yaşanmış problemler ve teknik detaylarla katkı sunması benim için çok değerli olacaktır.
Şimdiden teşekkür ederim.
Hanaminin bug sebepleri bana göre, gameserveri çok gereksiz doldurmuşlar. Questlere kadar üşengeçlik seviyesinde sourcedan eklemişler. Bu şekilde stabilite bana göre zorHanami ekibinde Event Manager/Supporterlardan biriyim ama yıllardır Hanami ekibinin CSRO-R için yaptığı şeylerden haberdarım ve oyunu baştan 124 levela kadar elle tek tek test etme imkanımda oldu. CSRO-R öyle bir sürüm ki burada bug olması imkansız dediğiniz yerden bir şey çıkar ne yazık ki. Sızdırılan Hanami CSRO-R dosyaları tamamen fixli değildir halen bizim görmediğimiz bir çok hata mevcut olduğunu düşünüyorum çünkü ISRO-R ile açılan Hanami sürümünde bile 200 - 300 kişinin testlerinden sonra o kadar hata meydana çıktı ki anlatamam ondan dolayı o dosyaları bir çok kişi denemeden/test etmeden belirli bir şey demek mümkün değildir. @iMonarch Ozan hocamın CSRO-R tarafına olan ilgisini telefondan birebir olarak konuşmuştum güzel bir gayretle çok güzel yerlere gelinebilir şimdiden başarılar dilerim![]()
Bir de isro-r dosyaları çok savunmasız modüller arası paketleri dışarıdan gönderebiliyorsun. İkinci oyunumda ayakta tutamamıştım oyunu ancak sonradan whitelist oluşturdum şuan rahatım
CSRO-R tarafında daha Hanami ekibi herhangi bir server tecrübesi olmadığından vs çok fazla gereksiz şişirmeler olmuş olabilir o konu da haklısınız hocam zaten CSRO-R tarafında Hanami ekibi bir server açmadı ve herhangi bir tecrübeye ne yazık ki sahip değildi. Ondan ötürü genel geçer bir şey diyemiyorum hocam onun dışında ben 2021'de CSRO-R tarafında onlar uğraşırken genel olarak bugları bulup onlara söylüyordum özellikle yaptıkları kodlama da veya tersine mühendislik tarafında genel bir şey görmediğimden ötürü ne tarz şişirmeler doldurmalar var bilmemekteyim hocam ama şu bir gerçek ISRO-R tarafında da çıkmaması gereken problemler bir şekil çıkıyordu daha sonrasında fixliyorlardı. Onun dışında en son şunu eklemek isterim bir önceki mesajımda da söylediğim gibi eğer ki 50 - 100'den fazla kişi her şeyi test etmezse veya stabil olana kadar test edilmezse her yerden bug/hata/crash çıkabilir.Hanaminin bug sebepleri bana göre, gameserveri çok gereksiz doldurmuşlar. Questlere kadar üşengeçlik seviyesinde sourcedan eklemişler. Bu şekilde stabilite bana göre zorClient kısmını bilmiyorum ama clientte çözüldü denen hiçbir şeye inanmayın başka yerden patlıyor malesef
Örneğin quick pt buff override edilip sınırı arttırılıyor ancak asla kesin çözüm değil
Bir de isro-r dosyaları çok savunmasız modüller arası paketleri dışarıdan gönderebiliyorsun. İkinci oyunumda ayakta tutamamıştım oyunu ancak sonradan whitelist oluşturdum şuan rahatım![]()
Yok isro r den bahsettim benCSRO-R tarafında daha Hanami ekibi herhangi bir server tecrübesi olmadığından vs çok fazla gereksiz şişirmeler olmuş olabilir o konu da haklısınız hocam zaten CSRO-R tarafında Hanami ekibi bir server açmadı ve herhangi bir tecrübeye ne yazık ki sahip değildi. Ondan ötürü genel geçer bir şey diyemiyorum hocam onun dışında ben 2021'de CSRO-R tarafında onlar uğraşırken genel olarak bugları bulup onlara söylüyordum özellikle yaptıkları kodlama da veya tersine mühendislik tarafında genel bir şey görmediğimden ötürü ne tarz şişirmeler doldurmalar var bilmemekteyim hocam ama şu bir gerçek ISRO-R tarafında da çıkmaması gereken problemler bir şekil çıkıyordu daha sonrasında fixliyorlardı. Onun dışında en son şunu eklemek isterim bir önceki mesajımda da söylediğim gibi eğer ki 50 - 100'den fazla kişi her şeyi test etmezse veya stabil olana kadar test edilmezse her yerden bug/hata/crash çıkabilir.
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)