vSRO Çözüldü C9 Bağlantı Sorunu (Tahmini Port Hatam Var Yardım)

tugayozayasan

.
Aktiflik: 1%
Çırak 50 mesaj
Thread owner
Herkese merhabalar öncelik laptopumu sunucuya çevirdim ve deneme yapıyorum sunucuyu açıyorum sorunsuz çalışıyor. Lokal(LAN) da aynı modeme bağlı bilgisayar ile denediğimde oyuna sağlıklı şekilde girebiliyorum ama başka bağlaantı(başka kişi) bağlanmaya çalıştığında agentserver büyük ihtimal port gönderemiyor. ilk önce request confirm kalıyor sonra C9 hatası alıyor Ekran görüntüleri anlatımıyla aşağıda;

Oyuna (Lokal IP (IPinput) yaparak girebiliyorum)
Ekran görüntüsü 2026-03-25 221551.png

X Bağlantısı benim ipadresim.com üzerinde gözüken ipadresim ile (IPinput yaparak) clienti başlatıyor id pw giriyor ve bu hataya ulaşıyor.
Ekran görüntüsü 2026-03-25 220057.png

Aşağıya portları da bırakıyorum bu modem arayüzünde ki portlar;
Ekran görüntüsü 2026-03-25 221609.png

bu da sunucu firewall'da olan portlar;
Ekran görüntüsü 2026-03-25 221622.png

kontrol etmeniz için de srNodeData ve srServiceType'ı da bırakyıorum ekte mevcut. Yardımlarınızı bekliyorum sevgiler <3

Ekli dosyalar

Çözüm
Selam. Öncelikle sadece AGENT.GATEWAY.DOWNLOAD Portlarını açmalısın. Bütün portları açarsan hacklenirsin.

Windows IP LOOPBACK YAPMALISIN. İç IP'nle Dış İP'in aynı olması gerekiyor. Ek olarak Statik IP almanız gerekiyor.. Modemi Bridge Köprü moduna alıpta deniyebilirsin.

Selam. Öncelikle sadece AGENT.GATEWAY.DOWNLOAD Portlarını açmalısın. Bütün portları açarsan hacklenirsin.

Windows IP LOOPBACK YAPMALISIN. İç IP'nle Dış İP'in aynı olması gerekiyor. Ek olarak Statik IP almanız gerekiyor.. Modemi Bridge Köprü moduna alıpta deniyebilirsin.

Oyla 0
Çözüm
Thread owner
Selam hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim :) ip adresim sabit/statik

dedikleriniz hemen deneyeceğim saygılar

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt