K

vSRO Çözüldü Capture The Flag Son 5 dakika kala kayıt olmuyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan keeppp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

keeppp

.
Aktiflik: 8%
Şovalye 250 mesaj
Thread owner
Capture The Flag Son 5 dakika kala kayıt olmuyor nedeni ne olabilir 10 dakika kala kayıt olunuyor ama son 5 dakika kala you may not register at this time hatası alıyorum bilen varsa çözümü yardımcı olabilirmi teşekkürler

Çözüm
Bu şekilede ayarlanıyor da ondan... savaş önce başlamalı... Bunun tartışmasını kapatarak seni Sieger'in hazırladığı videoyu aramaya teşvik ediyorum :)

Svaş başlar.. kayıtlar normal 10 dk açık kalır.. saati gelince de içeri çeker.

Aşağıdaki gibi alt kısmın görüntüsünü atar mısın ?
Ayrıca sunucu saati de etkendir.
1678206380080.png

Oyla 0
Thread owner
tretretert.png

10 Dakika içinde kayıt olunuyor ayarlar dogru event düzgün çalışıyor sadece 5 dakika kala niye kayıt olmuyor anlamış değilim acaba isrodamı öyleydi

Oyla 0
Kayıt bitmeden 5 dk önce savaş başlıyor mu peki ?
Bi alt meünde öyle olması gerek.. 13'de kayıt başlıyorsa 13:05'de savaş başlamalı.. Kayıt 13:10'da bitmeli.

Oyla 0
Thread owner
Kayıt bittikten sonra başlıyor 13:00 da başlıyor 13:10 da kayıt bitiyor 13:05 de nasıl başlıyor savaş onu anlamadım 10 dakika sürmeli kayıtlar 13:00 da başlayıp 13:05 de kayıt biterse sadece 5 dakika içinde kayıt olur millet 10 dakika kayıt açık olması gerekli hocam ha ayarı öyle olması gerek diyorsanız smc den ayarlarım 13:00 - 13:05 5 dakika yaparım oyun içinde 10 dakika kayıt açık kalırmı o zaman eger öyleyse bug gibi birşey olmuş olur garip olur sistem öyle işliyorsa mecbur öyle yaparım

Oyla 0
Bu şekilede ayarlanıyor da ondan... savaş önce başlamalı... Bunun tartışmasını kapatarak seni Sieger'in hazırladığı videoyu aramaya teşvik ediyorum :)

Oyla 0
Çözüm
savaştan 15 dk önce başlat (BATTLE_ARENA_MATCH_POINT)
savaştan 10 dk önce başlat (BATTLE_ARENA_RANDOM_PARTICIPATION)
savaştan 5 dk önce başlat (BATTLE_ARENA_RANDOM)

Oyla 0
Thread owner

Tamamdır teşekkürler

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar