vSRO Paylaşım ChangeName Scroll Ekleme

Eskiden çok tutulan private serverlarında çok kez denk gelmiştim adamlar ısrarla karakter isim değiştirme getirmiyorlardı, onların eklememesinin bir sebebi var olduğunu düşünüyordum sizlere de sormak istiyorum bir hataya yol açabilir mi? @Thor

Eskiden çok tutulan private serverlarında çok kez denk gelmiştim adamlar ısrarla karakter isim değiştirme getirmiyorlardı, onların eklememesinin bir sebebi var olduğunu düşünüyordum sizlere de sormak istiyorum bir hataya yol açabilir mi? @Thor
Çok gerekli değil bende kullanmadım hiç size kalmış bir durum
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Honor rank isro sistem olan server daha çok tercih edel honor buflu çar alanlar o tür serverlerde gerekli yoksa diğer türler herseyin takası mümkün @Etotio

Thread owner
Çok gerekli değil bende kullanmadım hiç size kalmış bir durum
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Honor rank isro sistem olan server daha çok tercih edel honor buflu çar alanlar o tür serverlerde gerekli yoksa diğer türler herseyin takası mümkün @Etotio
haklısınız hocam private döneminde pek yararlı birşey olmayabilir ama dediğiniz gibi isro gibi tarzı oyunlarda char alışverişinde büyük önem taşıyor yine de kullanmak isteyene biz sunalımda gerisi onların takdirinedir.

Forumda denk gelmedim aradım ama dosyalar var ama anlatımı yoktu yapamayan olursa elbet diye.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

1735256742396.png1735256747852.png
teşekkürler

Cảm ơn vì đã chia sẻ
Tôi không bắt gặp nó trên diễn đàn, tôi đã tìm kiếm, nhưng có tệp, nhưng không có lời giải thích, trong trường hợp ai đó không thể làm điều đó.

Văn bản ẩn: không thể trích dẫn. ***

1735256742396.png1735256747852.png
Cảm ơn vì đã chia sẻ

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt