ecSRO Paylaşım Chinese Test Version (ECSRO) Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zenenet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yok hocam o arkadaş biraz gevşek, zamanında daha bu kadar bilgim yokken ona bir kaç soru sormuştum bilerek bana yanlış cevaplar veriyordu. Küfürü hakeden bir arkadaş. Onun yaptığı şu, o gameserver yada client paketlerine dokunmuyor. Gameserverdan cliente giden paketleri clientin beklediği şekilde değiştiriyor. Aslında çok performanslı bir yöntem değil çünkü neredeyse bütün paketler filter tarafından düzeltiliyor. Örnek olarka clientten 0x3013 memory dump alıyor, isro da packetin nasıl parse edildiğini anlayıp, filterla paketi o şekilde parse edip gönderiyor.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Hmm interesting. No I didn't because I didn't know that wasn't available on ecsro client lol. When I finish auto hunt system I'll check it.
evet sadece kitlesi olan bir insan suncusu yönünde kendini kanıtlamıs uzun seneler kapatmıyor bu yüzden sunucuları oynanıyor karakteri oldugunu bende düşünmüyorum türklerden hiç haz etmiyor swmizi lekelemişti :D bu arada araştırmalırım sonucu kullandıgı client jsro olabilir jsroda direk auto potion sistem var ve forumlarda jsro test ediyorum diye bi kaç yazısını bulmustum :)

Thread owner
evet sadece kitlesi olan bir insan suncusu yönünde kendini kanıtlamıs uzun seneler kapatmıyor bu yüzden sunucuları oynanıyor karakteri oldugunu bende düşünmüyorum türklerden hiç haz etmiyor swmizi lekelemişti :D bu arada araştırmalırım sonucu kullandıgı client jsro olabilir jsroda direk auto potion sistem var ve forumlarda jsro test ediyorum diye bi kaç yazısını bulmustum :)
Yok original 1.057 clientini kullanıyor ama dediğim gibi yaptığı şey paketleri değiştirip cliente yönlendiriyor. Ama oda kolay iş değil tabi bir sürü paketi değiştiriyor. Ama ben pek sevmiyorum arkadaşı.

I can, but no, I won’t. Because later everything will become automatic, and I don’t want that. There are lots of bot servers for this kind of playstyle.
bence bro macro bile olmasın elle bu arada o clientlerdede çalısan cok fazla 3rd party var db bot gibi autoitle yapılmıs macrolar exe engellemeyide getirmelisin :) 2020de patlamıstı 2021de 100 online da kasıyordu sonradan çözdü oda :D discord var mı reis

bu 65k sınırını nasıl kaldırıyorsunuz ya yıllardır ben bulamadım kimsede göstermiyor

o cok zor reis bende girmedim o topa arkadas fixledi butun skilleri bastan duzenliyorsun sonra cok fazla hata yapiyor :D gameserver üzerinden yapılıyor bildiğim kadar

o cok zor reis bende girmedim o topa arkadas fixledi butun skilleri bastan duzenliyorsun sonra cok fazla hata yapiyor :D gameserver üzerinden yapılıyor bildiğim kadar
Yani sorun gameserver mi bilen birileri yorum yapabilirmi lütfen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt