Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Client DLL kaynak kodları

sector1337

Programmer
.
Web sitesi
www.0x1337.net
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba, ilgili kaynak kodları aylar öncesinde bilgisayarımdan çalınmıştı, çalan vasıfsız zor gününde yanında olmaya çalıştığım ve elimden gelenin fazlasıyla destek olduğum @zorbeyx bu kaynak kodlarını kullanarak piyasada isim nam para vs. yapmaya kalkıştığı için kaynak kodlarını paylaşma kararı aldım.

Sadece kendi yaptığım bu şeyleri hiç bilgisi olmayan birinin satmasına izin vermek istemiyorum.

Geliştirirken kullandığım IDE : Visual studio 2019

Toolset : v141_xp(2017) (Windows XP desteği için)

Note: Proje için her hangi bir destek sağlanmayacaktır, sadece yazılımdan anlayan kişiler projeyi geliştirebilecek ve kullanabilecek.
Extra not; Proje bug / hata vs. gibi sorunlar içerebilir aynı şekilde bunun için de tarafımdan her hangi bir destek sağlanmayacaktır.

Teşekkürler;
@florian0, @sarkoplata, @DaxterSoul, @chernobyl. @SDClowen

Özhan Kavak toptur .com .tr

Beni başkasının telefonundan konferansa alarak tehdit edecek kadar korkak bir dolandırıcıdır kendisi.

LOL, you did released your history dude
kappa.png

Bu paylaşım bana bu yorumunu hatırlattı. Çok büyük bir emek var ortada ve bunu ite, çakala kızıp paylaşmış olmanı istemezdim. Pandora'nın tanıtım konusunu paylaşalı 1 yılı geçti ve sabırsızlıkla bekliyordum onu. Hakkında hayırlısını diliyorum kardeşim, umarım her şey gönlünce olsun.

Geri
Üst Alt