Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

dsgn kguard
vsupload kguardedgeakademi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Spare

Machine Man
.
Katılım
28 May 2018
Mesajlar
3,336
Çözümler
2
Alınan Beğeni
3,635
Ödül Puanları
605
Konum
Bursa
Merhabalar,

CNC Türkiye Cam İşleme Tezgahları bölümünde cam işleme tezgahları hakkında yardım isteyebilir, CNC format bilgilerini talep edebilir ve CNC konusunda destek alabilirsiniz. Zamanla bu bölümde CNC Türkiye Cam işleme tezgahları için paylaşımlar yapılacak.

Cam işleme'de CNC Makineleri Intermac, Bottero, Lisec, CMS, Denver gibi kesim masaları, cnc oyma makineleri, cnc freeze makineleri, cnc rodaj makineleri, cnc kanal ve cnc şekilli kanal makineleri gibi makineler bulunmakta ve kullanılmaktadır.

Bu bölümde bir çok cam işleme makinesi ile alakalı eğitimi zamanla sunacağız ve bilgilerimizin yettiği kadarıyla sizlere bu konu da destek olacağız.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer konular

AdBlock Detected

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engellemede harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi için lütfen AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım.