Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

dsgn kguard
ROLLET remastered
vsupload kguardedgeakademi
cleopatra legacy
ecr-online rebels reklam

vSRO Çözüldü ÇÖZÜLDÜ CERT the reqested adress is not valid Hatası

Katılım
9 Şub 2021
Mesajlar
1
Alınan Beğeni
0
Ödül Puanları
1
Konum
izmir
Merhabalar,

arkadaşlar bir adet sunucum mevcut bu sunucuma sro server kurmak istiyorum amacım çalışma mantığını çözmek editler vs geliştirmeler yapabilmek. Sunucumun videolarda izlediğim üzere sro server kurulumunu yapabilir haldeyim. Fakat bu yerel ip si ile mevcut olabiliyor. Yani;

Sunucumun yerel ip'si örneğin 10.0.0.1 ise bu ip denediğimde sunucum açılıyor dosyalarda certde vs hata almıyorum. Fakat bu ip adresimle kendi bilgisayarımdan bağlanabilir durumda değilim.
Not: Sunucumun gerekli portlarını açtım, start gelmesi için firewall izinlerini aktif hale getirdim.
Sunucumun masaüstü uzak bağlantı da yaptığım ip si olan örneğin 44.77.1.181 ile cert ayarlarını yaptığımda görseldeki hatayı alıyorum. Bu hatanın uygun ip yazılmadığında verdiğini biliyorum fakat sunucu bağlantı adresim bu bu durumla alakalı gözden kaçırdığım bir husus varsa yardımcı olur musunuz?
Teşekkürler.
İyi forumlar.



fhgjh.jpg
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

ÇÖZÜLDÜ.

Bilgisayarım(sağ tık)>yönet>aygıt yöneticisi>eylem>eski donanım ekle>ileri>listeden seçeceğim>ileri>ağ bağdaştırıcıları>microsoft-microsoft KM-TEST Geri döngü bağdaştırıcısı(loopback)>ileri>ileri>son (loopback kurulumu diye internette aratırsanız, yazdığım adımların anlatımları mevcut.)
Denetim masası>Ağ ve paylaşım merkezi>ethernet2>özellikler>internet iletişim protokolü 4 aşağıdaki ip adresini kullanın.
Dış dünyaya açılan ip adresinizi buraya girip tamam dedikten sonra. server dosyalarına dış dünyaya açılan ip adresinizi yazabilirsiniz cert hatası vermez. Sunucu ise kontrol paneli, ev bilgisayarı ise modem ayarlarından ilgili portlarınızı da açarsanız, C9 hatası almadan herkes oyununuza girebilir.
Kullanıcı adı şifreyi girince, gateway bize bi paket gönderir, burada bağlantı kurcağımız ip adresi yazar. Bizim launcher de bu ip adresine bağlanmaya çalışır, ama yerel olduğu için bağlanamaz, C9 hatası alırız. agent server da bizi bekler ama biz gelmeyiz, timeout token hatası verir, bekledim gelmedin der. sunucu içine yazdığımız ip adresleri dış dünyaya açılan ip adresleri olursa, bu sıkıntılar yaşanmaz. Loopback iki ip adresini aynı ip imiş gibi kullanmamıza olanak sağlar.
 
AdBlock Detected

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engellemede harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi için lütfen AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım.