vSRO Paylaşım [ÇÖZÜM] Sro_Client Aniden Kapanma ve ????????? Hatasına Son! (Anti-Crash Bypass)

Oyun aslında her zaman sistem bozulduğu için çökmüyor beyler. Joymax, oyunu yaparken araya tuzaklar bırakmış. Oyun olur da ufak tefek anlamadığı bir şeyle karşılaşırsa (mesela hatalı bir efekt, eksik bir .bmb dosyası veya tuhaf bir paket), "Aman sistem bozulmasın, ben en iyisi klasöre bi tane .dmp dosyası yazıp kendimi imha edeyim" diyor.
bu versiyonu rigid 230'a uygulamaya çalıştım. 100 tane roc çıkartıp yerdeki dropları çoğaltıyorum sonra başka bir çarı recalluser ile çağırıyorum. diğer çar direk crash yiyor. bunu çözemedim.

1780179731277.png

VSRO | Sro_Client Aniden Kapanma, .DMP Dosyaları ve ????????? Hatasına KESİN SON! (Saf Inline ASM Bypass)

Selamlar herkese!
Ya tam kervan çekerken ya da unique keserken oyunun zart diye kapanıp suratınıza o meşhur ????????? hatasını çarpmasından gına gelmedi mi? Ya da klasöre habire .dmp dosyası tükürüp masaüstüne atmasından?

Peki Bu Client Neden Trip Atıp Kapanıyor?

Oyun aslında her zaman sistem bozulduğu için çökmüyor beyler. Joymax, oyunu yaparken araya tuzaklar bırakmış. Oyun olur da ufak tefek anlamadığı bir şeyle karşılaşırsa (mesela hatalı bir efekt, eksik bir .bmb dosyası veya tuhaf bir paket), "Aman sistem bozulmasın, ben en iyisi klasöre bi tane .dmp dosyası yazıp kendimi imha edeyim" diyor.

İkinci ve en büyük sorun ise C++ dilinin donanımsal çöküşleri (Null Pointer). Eksik bir çimen veya karakter zırhı sildiğinizde, oyun hafızada o objeyi bulamadığı için "0" (Sıfır) adresine gidiyor ve Windows anında Access Violation hatası verip oyunu çökertiyor.

Normalde bunu çözmek için DLL kullanmak veya Code Cave (Mağara) açmak gerekir. Ama biz bugün, HİÇBİR DLL VE MAĞARA KULLANMADAN, oyunun kendi kodları arasındaki çöp kodları (padding) silip yer açarak, kendi yazdığımız %100 Saf Güvenlik Yamasını orijinal satırların içine gömeceğiz! Client'a resmen şunu diyeceğiz: "Kardeşim panik yapma, dmp dosyası filan oluşturma, anlamadığın eksik objeyi ekrana çizme ama oyunu da sakın kapatma, işine bak!"

Gerekenler
Sadece x32dbg programı. Başka da bir şeye ihtiyacımız yok.

Hadi Yapalım (Adım Adım x32dbg Rehberi)
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Sonuç
teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt