vSRO Paylaşım Cracked MyEventBot 32767 Gün Lisanslı

Bu program, crackli olarak EfsaneSro tarafından sadece vsro.org üyelerine özel paylaşılmıştır.

Lütfen programda ki yazıları değiştirip, "ben yaptım" gibi söylemler ile insanları kandırmayınız!
İndirdiğiniz şekilde, sorunsuz olarak kullanmaya devam edebilirsiniz.

Not: İndirme linkini görebilmek için konuyu beğenip, yorum bırakmanız gereklidir.

1583105441766.png

[Gizli İçerik]
thanks for share bremın

sunucuda çalıştıramadım direk kapanıyor. dep e eklemeye çalıştım onuda kabul etmedi. baska ne yapabilirim ? @EfsaneSro

sunucuda çalıştıramadım direk kapanıyor. dep e eklemeye çalıştım onuda kabul etmedi. baska ne yapabilirim ? @EfsaneSro
visual c++ netramework falan kurulumu şuan aktif olarak bir sürü sv kullanmakta guardı sorun yaşamıyorlar tek yaşadıkları sorun 1-2 tane event bitmiyor o kadar onlarda hayatta kal eventi falan

visual c++ netramework falan kurulumu şuan aktif olarak bir sürü sv kullanmakta guardı sorun yaşamıyorlar tek yaşadıkları sorun 1-2 tane event bitmiyor o kadar onlarda hayatta kal eventi falan
Tam olarak nelerin kurulu olması gerekli kontrol edeyim. Birde bu server files dosyalarını dep'e eklemesek ne olur ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt