vSRO Paylaşım Cracked MyEventBot 32767 Gün Lisanslı

Bu program, crackli olarak EfsaneSro tarafından sadece vsro.org üyelerine özel paylaşılmıştır.

Lütfen programda ki yazıları değiştirip, "ben yaptım" gibi söylemler ile insanları kandırmayınız!
İndirdiğiniz şekilde, sorunsuz olarak kullanmaya devam edebilirsiniz.

Not: İndirme linkini görebilmek için konuyu beğenip, yorum bırakmanız gereklidir.

1583105441766.png

[Gizli İçerik]
Teşekkürler.

Ben hala birşeyi öğrenemedim konuyu beğeniyorum yorum yazıyorum ama linki yine göremiyorum ben bir yerde yanlış mı yapıyorum :)

Bu program, crackli olarak EfsaneSro tarafından sadece vsro.org üyelerine özel paylaşılmıştır.

Lütfen programda ki yazıları değiştirip, "ben yaptım" gibi söylemler ile insanları kandırmayınız!

Not: İndirme linkini görebilmek için konuyu beğenip, yorum bırakmanız gereklidir.

1583105441766.png

[Gizli İçerik]
GZZZ

Güzel paylaşım yarın deneyecegim bakalım nasıl birde csro-r ile uyumlumu acaba sadece vsromu ? EfsaneSro
Denemedim fakat 22 ayarlı olduğundan Content id farklı olabilir misal 34 44 gibi birşey fakat program şifreli değil dnspy ile content Id değişebilir çalışır mı bilmiyorum 22 sayısını csro nunki yapıp dene

1583105441766.png

[Gizli İçerik]
tty bro

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt