vSRO Paylaşım Cracked MyEventBot 32767 Gün Lisanslı

Bu program, crackli olarak EfsaneSro tarafından sadece vsro.org üyelerine özel paylaşılmıştır.

Lütfen programda ki yazıları değiştirip, "ben yaptım" gibi söylemler ile insanları kandırmayınız!
İndirdiğiniz şekilde, sorunsuz olarak kullanmaya devam edebilirsiniz.

Not: İndirme linkini görebilmek için konuyu beğenip, yorum bırakmanız gereklidir.

1583105441766.png

[Gizli İçerik]
güzel paylaşım

Bu program, crackli olarak EfsaneSro tarafından sadece vsro.org üyelerine özel paylaşılmıştır.

Lütfen programda ki yazıları değiştirip, "ben yaptım" gibi söylemler ile insanları kandırmayınız!
İndirdiğiniz şekilde, sorunsuz olarak kullanmaya devam edebilirsiniz.

Not: İndirme linkini görebilmek için konuyu beğenip, yorum bırakmanız gereklidir.

1583105441766.png

[Gizli İçerik]
teşekkür ederiz

benim oynadıgım sw de + basma eventi vardı 50 elixir harcayınca 30 dk içinde sana 10 ep veriyordu.bunuda siteden girip görüyordun.hergün saat 19:00 otomatik başlıyor 30 dk süre veriyordu.bende 16 char açıp event yapıyordum.10 ep 50ac değeri vardı:)demekki böle bişeymiş.ama burda silk gold gibi ödül veriyor.

dostalrım ben kuramadım çalışmadı.anlamadım.bana yardım edecek varmıdır.eklentiyi nereye yama yapacaz pek bilgim yok.şimdiden teşekkür ederim.bayram günü herkese sağlık mutluluk huzur versin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt