cSRO Yardım CSRO RIGID Login Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gfbemret
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gfbemret

.
Aktiflik: 1%
Muhafız 1 Mesaj
Thread owner
Arkadaşlar merhaba,
2 gündür bu sorunla uğraşıyorum. Forum'da ne kadar çözüm varsa denedim, fakat bir türlü sonuca ulaşamadım. Sunucu aktif, SMC vs. her şey çalışıyor, TB_User'da ekli olan kullanıcıyla bir türlü giriş yapamıyorum. "You are not registered member with Rigid" uyarısı verip Dc atıyor. Konu hakkında destek olabilir misiniz? Görseller eklidir.

elle üyelik açma
@mixawy 'nin yapmış olduğu panelleri kur panel üzerinden üyelik aç vsro gibi elle üyelik açılınca girmez.

Oyla 0
@Mico Database'de böyle bi alan yok.

Öyle alan varda sen direk clean kurmuşsun ( @Mico) eksik proc vb şeyler var sonradan yapılan eklemeler tabloara vip column falan onları ver en iyisi veya direk account ve diğer dblerin güncel halini versin.

1702231781204.png

Oyla 0
Thread owner
Öyle alan varda sen direk clean kurmuşsun ( @Mico) eksik proc vb şeyler var sonradan yapılan eklemeler tabloara vip column falan onları ver en iyisi veya direk account ve diğer dblerin güncel halini versin.

1702231781204.png
Güncel account db verebilirseniz çok sevinirim. Her şeyi yaptım, sw açık ama giriş yapamıyorum.

Oyla 0
guncel database nemonun temizlediği database onu kullan
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

bu database hem cok karısın ılk paylasıldıgından beri takıp etmen gerekiyodu cok sey guncelleyıp degıstırdıler ılk cıktıktan sonra

Oyla 0
Thread owner
guncel database nemonun temizlediği database onu kullan

bu database hem cok karısın ılk paylasıldıgından beri takıp etmen gerekiyodu cok sey guncelleyıp degıstırdıler ılk cıktıktan sonra

@Mico link verebilir misin?

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Geri
Üst Alt